Vefat eden hemşehrilerimiz

Vefat eden hemşehrilerimiz

Vefat eden hemşehrilerimiz
Vefatlar 4.06.2010 17:24:00 6013 0

Mehmet Ali Ecevit

Hacılar Şeyhli Mahallesi`nden merhum Bekir Ecevit’in oğlu, Halime, Hatice ve Leyla Ecevit ile Abdülcebbar Beyaz ve Mehmet Buyuran’ın kayınbabası, Ahmet, Mustafa, Taner ve Bekir Ecevit’in babası, Halime Ecevit hanımefendinin eşi Mehmet Ali Ecevit (64) Mersin’de vefat etmiştir.

 

Mustafa Kartoğlu

Hacılar Sıragoz Mahallesi`nden (İbiklioğlu) İsmail Kartoğlu’nun oğlu, merhum Bekir Gözüm’ün damadı. Ayfer ve Ayşe Kartoğlu’nun kayınbabası, Hüseyin, Niyazi, Yasin ve Gazi Kartoğlu’nun babası. Fadime Kartoğlu hanımefendinin eşi Mustafa Kartoğlu (71) İstanbul’da vefat etmiştir.

 

Mehmet Sözen

Günpınar Köyün’den merhum emekli din görevlisi Hacı Ali Sözen’in oğlu. Malatya’daki Sözen ailesinin amcazadesi, Merhum Mustafa ve Rahmi Atilla ile Sevim Şigan ve Vehbi Atilla’nın eniştesi. Kemal Şigan’ın bacanağı, Saliha Milli ile İbrahim Sözen’in kardeşi, Seher Sözen Hanımefendinin eşi Mehmet Sözen (66) Adana’da vefat etmiştir.

 

Nimet Arat

Darendeliler Eğitim Vakfı Başkanı Av. Kemal Ökke’nin Kayınvalidesi, Adana Toros ve Süper Gazetelerinin imtiyaz sahibi gazeteci Erden Arat ile Zeki Arat, Nedret Çalışkan, Asuman İltaş ve Songül Ökke`nin anneleri Nimet Arat (80) vefat etmiştir.

 

Hacı Yücel

Yenice Kasabası Aşağı Mahalle Köseler kabilesinden merhum Mustafa Yücel`in oğlu, Eşe Yücel`in eşi, Muhittin Yücel ve merhum Süleyman Yücel`in kardeşi, Elbistan esnafından Yüceller Elektronik firması sahibi Mustafa Yücel ile Hulûsi ve Yusuf Yücel kardeşlerin babası, Hacı Yücel (78) Elbistan`da vefat etmiştir.

 

Gazi Tunçtan

Heyiketeği Mahallesinden Ali Tunçtan’ın oğlu, Ziraat Bankasından emekli Gazi Tunçtan vefat etmiştir.

 

Mehmet Hüseyin Satılmış

Ayvalı Beldesinden Mehmet Hüseyin Satılmış (Seyitçi) vefat etmiştir.

 

Fatma (Bani) Atabay

Esenbey Köyü’nden Şeyho Atabay’ın eşi, Hacı, Hamit, Mustafa ve Gülistan’ın anneleri, Mehmet Koçhan (Mimo)’ın baldızı Fatma (Bani) Atabay vefat etmiştir.

 

Muhsin Akbulut

Karaoğuz Köyü’nden Süleyman Akbulut’un oğlu, Mustafa, Mehmet, Zeynep, Hatice ve İbrahim Akbulut’un ağabeyi, Nevzat Kalkan’ın eniştesi, Azime Akbulut’un eşi, Süleyman ve Resul’un babaları Muhsin Akbulut (45) İstanbul’da vefat etmiştir.

 

Naile Canpolat

Aşağıulupınar Beldesi’nden merhum Hanifi Canpolat’ın eşi, merhum Mehmet Korkut’un kızı, Kadir ve Mehmet Korkut ile Firdevs, Birsel, Ümmü ve Nursel hanımların kardeşi, Zekeriyya, Şule ve Tuba’nın anneleri Naile Canpolat ikamet ettikleri Ankara’da vefat etmiştir.


Anahtar Kelimeler: