Şair öğretmenlerden şiir şöleni

Şair öğretmenlerden şiir şöleni

Şair öğretmenlerden şiir şöleni
Gündem 28.05.2010 09:16:00 2237 0

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organizesi ile Özel Birgül Anadolu Lisesi Salonunda yapılan dinletiye Balaban Belediye Başkanı Mehmet Kılıçer, kurum amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, 20 şair ile çok sayıda dinleyici katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Tarak, insan mimarı olan öğretmenlerin ruhlarındaki imbiklerden süzülen duyguların yansımasıyla yazılan şiirlerin değerinin ölçülemeyeceğini bildirdi. Tarak; “Bu yıl 3.sünü tertiplediğimiz dinletimizde geçmiş yıllardan farklı olarak katılımcıların kendi yazdıkları şiirleri okumasını istedik. İnsanları yetiştirerek topluma kazandıran, onları bilgiyle donatan öğretmenlerimizin şiir gibi duygusal bir edebiyat sanatı ile uğraşması oldukça güzel” dedi.

Bahar isimli şiiriyle dinletinin ilk eserini okuyan Tarak’tan sonra sahneye çıkan Mustafa Toprak, Ramazan Yıldız, O. Nuri Aytekin, Musa Şahin, Mehmet Uysal, A. Ali Turhan, M. Gökçe Partal, Ahmet Demir, Harun Aydın, İsmail Bakum, Mustafa Okumuş, Hanifi Kara, Mehmet Gülseren, Ali Börta, Hilmi Keyhıdır, İ. Alaattin Ateş, Fatma Yılmaz ve Şeyma Sayar kendi kaleme aldıkları şiirleri slayt sunumları ile okudu.

Bazı şairlerin Darende’nin eski günlerini anlatan özlem dolu şiirleri dinleyicilerden büyük ilgi gördü.

Program sonunda şairlere ve programın hazırlanmasında katkı sunanlara plaket verildi.

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://my.opera.com/Darendehaber/albums/slideshow/?album=3334842


Anahtar Kelimeler: