Hemşehri desteği

Hemşehri desteği

Hemşehri desteği
Gündem 23.05.2010 19:05:00 1927 0

Es Seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfı`nca, Sivas`ta ihtiyaç sahibi öğrenciler ve aileler yararına kermes açıldı.

Es Seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfı`nın Hanımlar Kolunun düzenlediği `Şefkat Gülleri` adlı organizasyon kapsamında, Sivas`ta ihtiyaç sahibi öğrenciler ve aileler yararına kermes oluşturuldu. Buruciye Medresesi yanındaki alanda oluşturulan kermesin açılışına katılan Vali Ali Kolat, yaptığı konuşmada, `Örnek çalışmalar gerçekleştiriyorsunuz. Bu şefkatli ellerinizle hayırlara vesile oluyorsunuz. İnşallah yardıma muhtaç öğrencilerimize ve vatandaşlarımıza daha fazla yardımcı olunur. Bu güzel çalışmalardan dolayı sizleri kutluyor, vakıf yönetimine ve siz değerli vakıf çalışanlarına teşekkür ediyorum` dedi.

İl Müftüsü Yusuf Şahin`in okuduğu duanın ardından kermesin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa, Vali Kolat`ın eşi İlksen Kolat, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp`ün eşi Makbule Ürgüp ile vakıf yöneticileri ve davetliler katıldı.

Es Seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfı Sivas İl Temsilciliği Şefkat Gülleri Sorumlusu Dahiye Akgül, kermes hakkında Vali Kolat ve katılımcılara bilgi verdi.

Açılışın ardından Vali Kolat ve beraberindekiler, kermesi gezdi. Kolat, kermese 50 lira katkıda bulundu. Kolat ve beraberindekilere, yöresel ev yemekleri ikram edildi.

Gıda, ev yemekleri, çeyiz eşyaları, ev tekstil ve giyim malzemelerinin sergilendiği kermesin, 29 Mayıs akşamına kadar açık kalacağı belirtildi.

Haberin fotoğrafları için tıklayın

http://my.opera.com/Darendehaber/albums/slideshow/?album=3283712


Anahtar Kelimeler: