Ankara´da geleneksel buluşma

Ankara`da geleneksel buluşma

Ankara´da geleneksel buluşma
Gündem 22.05.2010 11:15:00 1896 0

Ankara’daki bürokratlarımızın geleneksel yemek davetine bu ay eski Darende Kaymakamı Mehmet Kurdoğlu ev sahipliği yaptı. Gölbaşı’ndaki Galip Demirel Vilayetler Evi’nde verilen davete, AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, emekli vali-müsteşar Galip Demirel, eski Malatya Valisi Saffet Arıkan Bedük, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, Darendeli bürokrat ve işadamları iştirak etti. Davetin onur konuğu Galip Demirel Darende’nin sahip olduğu değerlerle özel bir yer olduğunu belirtti.

Mehmet Kurdoğlu yemekte yaptığı konuşmada, Darende’de Kaymakamlık yapmanın verdiği gururu ifade ederek, kendini çok şanslı olarak gördüğünü bildirdi. Darende’yi çok sevdiğine değinen Kurdoğlu; “Oradaki çalışma günlerimizden itibaren ilçeyle bağımı hiç koparmadım, güzel insanları tanıdık, güzel hizmetlere vesile olduk” dedi.

Darende’deki çalışmaları hakkında kısa bir bilgi veren ve projelerinden bahseden Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, Darende’nin gelişimine katkı sağlamak için herkesin elinden gelen destek ve yardımı sağlamasını beklediklerini bildirdi.

Eski Malatya Valisi Saffet Arıkan Bedük de konuşmasında Darende’ye en büyük değeri Hulusi Efendi Vakfı’nın verdiğini kaydederek, örnek ve güzel çalışmalar yapan vakfa sahip çıkılması, hizmetlerinin desteklenmesi gerektiğini ifade etti. Malatyalı olan emekli vali-müsteşar Galip Demirel de Darende’nin sahip olduğu değerlerle özel bir yer olduğunu belirtti.

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise kendisinden önce konuşanları teyit ederek ilçeye çok güzel hizmetlerin gelmesini sağlayan Hulusi Efendi Vakfı’nın Darende’nin şansı olduğunu kaydetti. Çalık, 18-19 Haziran tarihlerinde yapılacak Somuncu Baba ve Hulusi Efendi Kültür Etkinliklerine herkesi davet ederek, büyük buluşmadaki heyecanı herkesin yaşaması gerektiğine dikkat çekti.


Anahtar Kelimeler: