Örnek tavır sergilediler

Örnek tavır sergilediler

Örnek tavır sergilediler
Gündem 17.05.2010 16:27:00 1626 0

Kızılay’ın kan bağışı alımı yapan TIR’ıyla stant açtığı Darende`de üst düzey bürokratlar, kan bağışında bulunarak örnek bir tavır sergiledi.

Darende Kaymakamı Murat Uzunparmak, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Koray Kartal ve Belediye Başkanı İsa Özkan kan bağışı kampanyası açan Kızılay’ın faaliyetini desteklemek için standı ziyaret etti. Vatandaşlara, kamu görevlilerine örnek olmak amacıyla yöneticiler kan bağışında bulundu.

Kaymakam Uzunparmak yaptığı açıklamada bütün vatandaşları kan bağışı kampanyasına destek olmaya çağırdı. Kaymakam Uzunparmak; “Vereceğimiz kanla birçok insanın hayatını kurtarabiliriz. Kan bağışı kampanyalarına herkesin destek olması gerektiğine inanıyor ve davet ediyorum” dedi.

Darende Kızılay Şube Başkanı Çetin Kınalı da ilçede açılan kan bağışı standına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. Kınalı, standı ziyaret eden ve kan bağışında bulunan, Kaymakam, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı’na da teşekkür ederek, sergiledikleri örnek davranıştan dolayı teşekkür etti.

 


Anahtar Kelimeler: