Sendika Başkanı hayran kaldı

Sendika Başkanı hayran kaldı

Sendika Başkanı hayran kaldı
6.05.2010 09:24:00 2087 0

Türk Haber-Sen başkanı haberdar oldu

Türk Haber Sen Genel Başkanı İsmail Karadavut, sendika çalışmaları kapsamında geldiği Darende’deki tarihi ve turistik mekânları gezdi. Daha önceden ismini çok duyduğu Darende’yi özellikle ziyaret ettiğini kaydeden Karadavut, insanı etkileyen doğal güzellikleri, eşsiz tarihi eserleri ve manevi atmosferi ile keyif duyarak gezdiklerini bildirerek; “Böylesi güzelliklerin yer aldığı yörelerimizi herkesin gezip görüp tanımasının şart olduğuna inanıyorum, Darende’den haberdar olmamak bir eksikliktir” dedi.

Genel Başkan Karadavut, Malatya Şube Başkanı Akın Çelik ve yönetim kurulu üyeleriyle Darende ilçesinde haberleşme alanında hizmet veren kamu görevlileriyle yaptığı görüşmelerin ardından çevreyi tanıma amacıyla tarihi ve turistik mekânları da gezdi.

Darende’nin ticaret ve bürokrasi alanında yetiştirdiği ünlü isimlerin yanı sıra sahip olduğu değerlerle ülkemizin sayılı yörelerinin önünde geldiğine dikkat çeken İsmail Karadavut, Somuncu Baba Külliyesi, Darende Tanıtım Merkezi, Tohma Kanyonu ve Hasan Gazi Şehitler Abidesini gezerek ilçe hakkında bilgiler edindi.

Geziden çok etkilendiğini kaydeden Karadavut, görevi gereğince yurdun dört bir yanına seyahatler düzenlediklerini ve işlerinin yanı sıra milletimizin sahip olduğu değerleri tanıma anlamında da birçok yeri görerek güzelliklerden haberdar olduklarını kaydetti. İsmail Karadavut Darende’nin insan odaklı hizmetler, doğal güzellikler, onarılarak korunmuş tarihi eserler ve manevi havasıyla görülmesi gereken örnek yerlerden birisi olduğuna dikkat çekti.


Anahtar Kelimeler: