Fotoğrafçılardan ilgi

Fotoğrafçılardan ilgi

Fotoğrafçılardan ilgi
6.05.2010 09:06:00 2419 0

Ankara Fotoğraf Sanatçıları Derneği (AFSAD) üyesi Erhan Demirci ve Ali Asgar Şahin, Darende’de doğayı fotoğrafladı. Yurt genelinde doğa fotoğrafları üzerine bir çalışma yapan ikili Darende’de bir gün boyunca farklı enstantaneler yakalamak için binlerce kez deklanşöre bastı.

Profesyonel fotoğrafçılık yapan Erhan Demirci, ismini çok duyduğu Darende’nin gizemli güzelliklerini keşfetmek için geldiklerini bildirerek, doğallığıyla göz kamaştıran Tohma Kanyonu, Günpınar Şelalesi, tarihi yapıları ve manevi havasıyla oldukça etkilendikleri ilçeden mutlu bir şekilde ayrıldıklarını kaydetti.

Ali Asgar Şahin de çektikleri fotoğrafları çeşitli zamanlarda sergiler açarak daha geniş kitlelere tanıttıklarını bildirerek, Darende’nin herkesin görmesi gereken güzelliklere sahip olduğunu ve böylesine doğal güzelliklerin olduğu bir yeri fotoğraflamanın keyfini yaşadıklarını söyledi.

Darende Kaymakamı Murat Uzunparmak’ı da ziyaret eden AFSAD üyeleri çektikleri fotoğraflardan seçerek, ilçenin tanıtımında kullanılmak üzere göndereceklerini de söyledi. Kaymakam Uzunparmak, doğa fotoğrafçılarının Darende’yi karelemesinin tanıtım anlamında önemli olduğunu kaydederek teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler: