Tanıtıma araç takviyesi

Tanıtıma araç takviyesi

Tanıtıma araç takviyesi
Gündem 6.05.2010 09:02:00 1603 0

Darende Malatya arasında yolcu taşıyan minibüsler arka camlarına ilçemizin tarihi ve doğal güzellikleriyle turizm değerlerini yansıtan fotoğraflar yapıştırarak tanıtıma katkı sağladı.

Minibüs yazıhane işletmecisi Vehbi Hafif, Darende Malatya arasında yolcu taşıyan araçların şoförleri tarafından araçlarına değişik fotoğraflar yapıştırılarak ilçenin tanıtımına destek olduklarını söyledi.

Hafif; “Doğuyu batıya bağlayan ve çok sayıda ilin de kullandığı yoldan günde 2 bin 500 civarında araç geçmektedir. Çoğunluğu yolcu otobüsü olmak üzere onbinlerce insan, araçlarla Darende güzergâhını kullanarak her iki yöne de gitmektedir. Amacımız daha fazla insanın, araçlarımızın arka camlarındaki ilçemize ait tarihi, doğal ve kültürel güzelliklerimizi görerek dikkatlerini çekip Darende’nin yeni konuklar ağırlamasını hedeflemektir. Toplumumuzda herkesin ilçemizin turizmine katkı sağlayacak çalışmalar yapması gerektiğine inanıyoruz. Uygulamamız oldukça beğeni gördü, umarım bu gayretimiz Darende turizmine katkı sağlar” dedi.


Anahtar Kelimeler: