Tiyatro gösteri beğenildi

Tiyatro gösteri beğenildi

Tiyatro gösteri beğenildi
5.04.2010 13:02:00 2756 0

Darende Ülkü Ocakları 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 95. Yıl dönümü nedeniyle bir anma programı düzenledi. Kalabalık bir grupla Hasan Gazi Türbesi ve Şehitler Abidesi’ni ziyaret eden Ülkü Ocakları, akşam da “Çanakkale Geçilmez” adlı bir tiyatro gösterimi sundu. Tiyatroda rol alan bazı oyuncuların Malatya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü’nce ilgilenilen kimsesiz çocuklardan oluştuğu kaydedildi.

Programa Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, MHP İl Başkanı Ömer Ekici, Ülkü Ocakları Malatya Başkanı Burhan Coşkun, AK Parti Darende İlçe Başkanı Süleyman Şimşek, MHP İlçe Başkanı İbrahim Ateş, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Darende Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Söylemez, programın açılış konuşmasında milletimizin Çanakkale’de en büyük ödülü vatan toprağını çiğnetmeyerek, en büyük madalyayı da şehit ve gazi vererek gösterdiğini kaydetti.

MHP İl Başkanı Ömer Ekici içinde bulunduğumuz zaman diliminde milletimize yöneltilen tehditlerde azalma olmadığını aksine kaygı verici bir artış yaşandığını söyledi. Ekici; “Dün olduğu gibi bugün de aziz milletimiz varlığını devam ettirmek için şehitler vermekte buna karşılık vatanımızın dirliğinden rahatsızlık duyanlar nifak tohumlarını fütursuzca saçmaktadır” dedi.


Anahtar Kelimeler: