Sevindiren atama

Sevindiren atama

Sevindiren atama
Gündem 5.04.2010 12:55:00 3309 0

Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi’ne atanan radyoloji uzmanı Gökçen Çoban ilçeye gelerek göreve başladı. Darende’ye tarihinde ilk defa radyoloji uzmanı atanmasıyla, tomografi ve ultrason sonuçlarına aynı gün içerisinde bakılma imkanı doğdu.

Teknik ve tıbbi cihazlar yönünden en son sistemlerle donatılı hastanede çekilen bilgisayarlı tomografiler, elektronik ortamda Ankara Dışkapı Hastanesi’ne gönderilerek sonuçların gelmesi bekleniyordu, uzmanın atanmasıyla vatandaşların raporlarını aynı gün içerisinde alarak tedavileriyle ilgili bilgiler verilmeye başlandı.

Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2005 yılında mezun olduktan sonra Ankara Dışkapı Hastanesi’nde uzmanlığını tamamlayan Gökçen Çoban, Darende’ye atandı. Uzmanlığa hazırlandığı sırada Darende’den gönderilen sonuçları da inceleyen Çoban’ın ilçeyi tercih ederek geldiği ve teknik donatıları mükemmel olan hastaneyi beğendiği kaydedildi.

İlçeye atanan ilk radyoloji uzmanı olan Gökçen Çoban’ın göreve başlamasıyla röntgen, ultrason, doppler ve tomografi cihazlarıyla yapılan tüm çekimlerin neticelerinin çok kısa bir süre içerisinde verilmesi vatandaşları da memnun etti.

Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi’nde yeni gelen Radyologla birlikte Genel Cerrah, Anestezi, Kadın Doğum, Çocuk, Ortopedi, Kulak Burun Boğaz, Dahiliye, Aile Hekimi olmak üzere dokuz uzman görev yapıyor.

Aslen mersin’in Anamur ilçesinden olduğu öğrenilen ve eşi de doktor olan Gökçen çoban’a görevinde başarılar dileriz.


Anahtar Kelimeler: