Aramızdan onları da uğurladık

Aramızdan onları da uğurladık

Aramızdan onları da uğurladık
Vefatlar 4.04.2010 14:30:00 6048 0

Mehmet Karataş

Çukurkaya Köyü’nden merhum Abdullah Karataş’ın oğlu, Ömer, Mustafa ve Cumali Karataş’ın kardeşleri, Kemal, Ali, Ahmet, İbrahim, Fadime ve Nurhayat’ın babaları Mehmet Karataş vefat etmiştir. Mersin’de vefat eden Mehmet Karataş’ın cenazesi Somuncu Baba Camii’nde kılınan namazın ardından Çukurkaya Köyü’nde toprağa verildi. Hayırseverliği ile tanınan Karataş, Mersin’de arsasını ve inşasının önemli bir kısmını karşılayarak yaptırdığı camiye “Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi Camii” adını vermiş ve binayı vakfa bağışlamıştı.

 

Döndü Kurtbağ

Hacıderviş Mahallesi Hatipoğlu ailesinden merhum Halil Kurtbağ’ın eşi, Hacı, Alirıza, Doğan, Ahmet, Fatma (Şahin) ve Şengül (Kayakökü) Kurtbağ’ın anneleri Mustafa Şahin ve Ali Kayakökü’nün kayınvalideleri Döndü Kurtbağ (86) vefat etmiştir.

 

Hamit Pütün

Mehmet Paşa Mahallesinden merhum Kalender Pütün (Kalender Ağa)’nün oğlu, merhum Hasan Büyükkıdık’ın damadı, Yüksel, Mehmet ve Halil Büyükkıdık’ın eniştesi, İşadamı Celal Pütün’ün amcaoğlu, Merhum Hasan-Fadime ve Bediriye Pütün ile iş adamı Muharrem Pütün’ün kardeşi, Derya, Sema Deniz, Kalender ve Yaşar Pütün’ün babası, Hanım Pütün`ün eşi Hamit Pütün (63) Adana’da vefat etmiştir.

 

Sevgi Yıldırm

Darende’nin Günpınar Köyü sakinlerinden merhum Mehmet Öztürk’ün kızı, merhum Çatallar’ın Ahmet Yıldırım’ın gelini, merhume Zeynep ile Hacı Ali, Fatma, Faik ve Mustafa Öztürk’ün kardeşi, Zeynep ve Pınar Yıldırımın annesi, Adana Zaimoğlu firmasında görevli Harun Yıldırım’ın eşi Sevgi Yıldırm (47) vefat etmiştir.

 

Osman Kaya

Irmaklı Köyünden Merhum Ahmet Kaya’nın oğlu, Bayram ve eski Irmaklı Köyü muhtarı İsmail Kaya’nın kardeşi, Veli, Halil ve Ahmet Kaya’nın amcası, Hacı, Fahri, Ünal, Tacettin, Bilal Hikmet ve Ahmet Kaya’nın babası, Fatma ve Gülbeyaz Kaya hanımefendilerin eşi, Osman Kaya (73) Adana’da vefat etmiştir.

 

Osman Karataş

Yazıköy Köyü’nden Durmuş Karataş’ın oğlu, Ankara’da ikamet eden Rıza ve Murat Karataş’ın babaları Osman Karataş vefat etmiştir.

 

H. Bayram Işık

İbrahimpaşa Mahallesinden merhum Taşo Işık’ın oğlu, Mehmet, Hacı, Hüseyin ve Mehmet Ali Işık’ın ağabeyleri Selahattin, Erdal, Tacettin ve Halil Işık’ın babaları, Zahit, Remzi, Mehmet, Ali, Mustafa, H. Mehmet ve Hüseyin Gazi Işık’ın amcaları H. Bayram Işık (75) vefat etmiştir.

 

Fatma Baştugan

Gazetemiz okurlarından Muhittin, Fahrettin ve Bahattin Baştugan’ın Sivas’ta ikamet eden anneleri Fatma Baştugan (71) vefat etmiştir.

 

Ayşe Özdemir

Ozan Köyü Muhtarı Ş. Hamit Özdemir’in eşi, Yusuf Demirel’in kızı, Öğretmenevi’nde görevli Kadir ile Hasan, Suna ve Murat Demirel’in ablaları, Vahap, Canan, Elif ve Merve’nin anneleri Ayşe Özdemir (45) geçirdiği ani kalp rahatsızlığı sonucu vefat etmiştir.

 

Hamit Aydeniz

Yenice Beldesi Harmanlar Mahallesinden Mehmet Aydeniz’in kardeşi, Bahri, Mehmet ve Hacı Yusuf Aydeniz’in babaları eski pehlivanlardan Hamit Aydeniz (70) vefat etmiştir.

 

İstiklal Gazisinin eşi

İstiklal Gazisi merhum Mehmet Kurnaz´ın eşi Zeynep Kurnaz Darende´nin Yenice kasabasında vefat etti. Zeynep Kurnaz`ın cenazesine Darende Kaymakamı Murat Uzunparmak, Yenice Belediye Başkanı Ufuk Yücel, Aşağıulupınar Belediye Başkanı Sezai Gürbüz ile çok sayıda vatandaş katıldı.


Anahtar Kelimeler: