Darende Spor yüzleri güldürdü

Darende Spor yüzleri güldürdü

Darende Spor yüzleri güldürdü
Gündem 28.03.2010 18:11:00 2434 0

2. Amatör kümede top koşturan Darende Spor 6 yıl sonra yeniden liderlik koltuğuna oturdu. 28 Mart günü Pütürge Belediye Spor’u 3-0 yenen yeşil beyazlılar uzun bir aradan sonra lider olmanın sevincini tattı.

Darende’deki sahada ligin üçüncü haftasında oynanan maçta gollerin ikisini Malatya amatör küme gol kralı Bilal Atılgan diğerini de Gökhan Çörtük rakip takımın filelerine gönderdi. Çekişmeli geçen maçta seyirci desteğini de arkasına alan Darende Spor 3-0’lık skorla 5 puana yükselerek grubunun lider oldu.

Kulüp Başkanı Fatih Kumtepe uzun bir aradan sonra takımın yeniden lider olmasının müthiş bir motive kaynağı olduğunu belirtti. Kumtepe; "Bize bu mutluluğu yaşatan teknik direktörümüz H.Bekir Kayserili başta olmak üzere tüm futbolcularıma ve bizlere desteğini esirgemeyen taraftarlarımıza teşekkür ederim. Allah`ın izniyle takımımıza destek olunduğu takdirde çok büyük başarılar yakalayacağımızdan eminiz. Yetkililerden ve ilçemiz halkından bu takıma sahip çıkılmasını rica ediyoruz. Yönetimi devraldığımızda kendimize bir hedef koyduk. Hedefimize ulaşmak için çok çalışmamız gerektiğini biliyorduk. Şimdi zirvedeyiz ligi burada bitirebilmek için daha çok çalışmamız gerektiğinin bilincindeyiz" dedi.


Anahtar Kelimeler: