Vural Karagül, Darende´yi ziyaret etti

Vural Karagül, Darende`yi ziyaret etti

Vural Karagül, Darende´yi ziyaret etti
Gündem 4.03.2010 11:01:00 3344 0

Darende’de 4 yıl Kaymakamlık yaptıktan sonra geçtiğimiz yaz Bilecik’in Söğüt ilçesine atanan Vural Karagül, eski görev yerinde özlem giderdi. Kaymakam Karagül, Darende’de bazı ziyaret ve temaslarda bulundu.

Darende Belediye Başkanı İsa Özkan ile birlikte Hulusi Efendi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı H. Hamidettin Ateş’i ziyaret eden Karagül, ilçede görev yaptığı sürede mesleki anlamda önemli tecrübeler kazandığını ifade etti. Vural Karagül, Darende’ye büyük değer katan, ilçede çok sayıda hizmet veren eserleri meydana getiren vakfın kıymetinin ölçülemeyeceğini belirtti.

Yıldızı parlıyor

Yöneticilerle uyum içerisinde güzel günler geçirdiğini ve turizmle yıldızı parlayan Darende’de kalıcı eserleri geride bırakıp güzel anılarla ayrıldığını anlatan Kaymakam Karagül; “Darende bizim için mesleki tecrübemizin artması, yeni insanları tanıma, çevre edinme anlamlarında kazanım olmuştur. Güzel hizmetler yaptığımıza, kimseyi kırmadan incitmeden devletimizin sağladığı imkânları vatandaşlarımıza ulaştırmada gerekeni yaptığımıza inanıyorum. Çalışmalarımızda sizden, şu an Belediye Başkanı olan İsa Bey’den siyasi ve sivil toplum kuruluş yöneticilerinden çeşitli destekler gördük. Darende’yi hep güzel anılarla hatırlayacağım” dedi.

Makamlar ve insanların geçici olduğunu belirten H. Hamidettin Ateş’de eserlerin kalıcı olduğunu ve Darende’de güzel çalışmalar yapıldığını bildirdi.

Geride hizmetler kaldı

Belediye Başkanı İsa Özkan da Kaymakam Karagül’ün Darende’nin çehresinin değişmesi ve gelişmesinde çok ciddi emekleri olduğunu ayrıca ilçe ve hemşehrilerle kaynaşarak güzel hizmetlerin yapılmasına vesile olduğunu söyledi. Özkan; “Darende sizi hep minnetle anacaktır. Yapımına vesile olduğunuz eserler ayakta olduğu müddetçe hayırla, güzellikle anılacaksınız” diye konuştu.

İlçenin ileri gelenleriyle de bir araya gelen Karagül, bazı ziyaretlerde bulundu.

 


Anahtar Kelimeler: