TBMM İdare Amiri Darende´ye geldi

TBMM İdare Amiri Darende`ye geldi

TBMM İdare Amiri Darende´ye geldi
Gündem 4.03.2010 10:59:00 1629 0

TBMM İdare Amiri Öz: demokrasi oturuyor

AK Parti Malatya Milletvekili ve TBBM İdare Amiri Ömer Faruk Öz Türkiye’de son zamanlarda meydana gelen gelişmeleri sadece demokratikleşme olarak değerlendirmeyip, ekonomik gelişmenin çaresi ve demokrasinin oturması şeklinde yorumlamak gerektiğini söyledi.

Ömer Faruk Öz, Darende’de esnafları ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinledi. Sanayi esnafını işyerlerinde ziyaret eden Öz’e ekonomik anlamda ülkede sıkıntılar da yaşandığına ve hükümetin buna karşı nasıl bir çözüm düşündüğünü soran bir esnafa, yaşanan bu normalleşme süreciyle Türkiye’nin ekonomik alt yapısı da kendiliğinden çözüleceğini bildirdi.

En önemli çare demokrasi

Öz; “Türkiye’de son zamanlarda meydana gelen gelişmeleri sadece demokratikleşme olarak bakmayıp, ekonomik gelişmenin de sanayileşmenin de yolsuzluğun da yoksulluğun da en önemli çaresi demokrasinin oturmasıdır. Bu gelişmelerin millete topluma yansıması sadece siyasi olarak değil, ekonomik olarak da Türkiye’mizin Malatya’mızın, Darende’mizin insanlarına olacaktır” dedi.

Ömer Faruk Öz, ilçedeki temasları sırasında Belediye Başkanı İsa Özkan ve beraberindekilerle çarşıda işyerlerini ve vatandaşları selamlayarak sorunlarını dinleyerek not aldı. Öz ayrıca ilçede sosyal, kültürel, sağlık ve eğitim alanlarında ciddi çalışmalar yapan Hulusi Efendi Vakfı’nı da ziyaret ederek, Vakıf Mütevelli Heyet Başkanı H. Hamidettin Ateş’le bir süre görüştü. Öz daha sonra Darende’den umreye gidecek vatandaşlar için düzenlenen uğurlama törenine katıldı.

 


Anahtar Kelimeler: