Kırıkkale Belediye Başkanına ziyaret

Kırıkkale Belediye Başkanına ziyaret

Kırıkkale Belediye Başkanına ziyaret
4.03.2010 10:32:00 1550 0

 Türkiye Belediyeler Birliği Başkan Vekili ve Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, aynı doğrultuda hizmet eden belediyelerin imkanlar dahilinde yardımlaşması gerektiğini söyledi.

Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, Veli Korkmaz’a bir nezaket ziyaretinde bulundu. Daha önce Darende’yi ziyaret eden ve çok beğenen Korkmaz, Özkan’ın proje ve çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Özkan ziyaret konusunda zaman zaman özellikle araç ve teçhizat yönünden sıkıntı yaşadıklarını söyledi. İsa Özkan ayrıca Darende’nin alt yapı hizmetlerinde kullanılmak üzere bir greydere ihtiyacı olduğunu belirtti.

Araçlar verimli kullanılmalı

Veli Korkmaz yaptıkları çalışma ile Türkiye Belediyeler Birliği’ne üye olan özellikle yakın belediyelerin yardımlaşması ve çalışmalarını desteklemesi konusunda bir düzenlemeye gidildiğini ifade etti. Sonuçta halka hizmetin amaçlandığını ve araçların kamunun malı olduğunu kaydeden Korkmaz, milletin ödediği vergilerle alınan araç ve malzemelerin imkanlar dahilinde en verimli şekilde kullanılması gerektiğini bildirdi.

Darende Belediyesi’nin ihtiyacı olan greyderin temini için de girişimlerde bulunacağını kaydeden Korkmaz, ilçenin sahip olduğu değer ve konumuyla en iyi hizmetleri alması gerektiğine dikkat çekti.

Veli Korkmaz’ı ziyarete AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Şimşek ve Belediye Meclis Üyesi Yaşar Çalık’da katıldı. Başkan Özkan ziyarette Korkmaz’a kayısı hediye etti.


Anahtar Kelimeler: