Kaymakam sporcuları ödüllendirdi

Kaymakam sporcuları ödüllendirdi

Kaymakam sporcuları ödüllendirdi
4.03.2010 10:30:00 1747 0

Darende`de faaliyet gösteren Hapkido sporcuları şampiyonadan başarılı dönünce, Kaymakam Murat Uzunparmak tarafından ödüllendirildi.

Türkiye Hapkido Federasyonunca Ankara`nın Çubuk ilçesinde düzenlenen Çorum, Tokat, Aydın, Malatya, Sivas, Kastamonu illerinden toplam 80 sporcunun katıldığı Hapkido şampiyonasında Darende takımı dört 1.lik, bir 2.lik, dört 3.lük alarak takım halinde 3. oldu.

Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan Hapkido kursuna devam eden ve sertifika almaya hak kazanan öğrencilerden oluşan ve derece alan sporcuların çalıştırıcısı Uluslararası Hapkido Antrenörü Halil Kozanoğlu, Halk Eğitim Müdürü Ahmet Ölçer ile birlikte Darende Kaymakamı Murat Uzunparmak`ı ziyaret ettiler.

Kaymakam sporcuları kutladı

Darende takımı tarafından alınan derece sonucu mutluluğunu dile getiren Kaymakam Murat Uzunparmak, "Çubuk ilçesinde yapılan Hapkido müsabakalarına katılan Darende Hapkido takımı çalıştırıcısı Halil Kozanoğu`nu ve sporcularımızı almış oldukları 3.lük derecesinden dolayı kutluyorum. Atatürk`ün `Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim" sözlerini bir hayat felsefesi olarak benimseyen sporcularımıza imkanlarımız ölçüsünde gereken desteği sağlamaya devam edeceğiz. dedi.

Yapılan şampiyona sonucu 1. olan 50 kiloda İbrahim Ata, 58 kiloda Arif Karagülle, 64 kiloda Yasin Erkmen ve artı 72 kiloda Selahattin Canlı`ya, Kaymakam Murat Uzunparmak tarafından çeşitli hediyeler verildi.


Anahtar Kelimeler: