Ocak ayında vefat edenler

Ocak ayında vefat edenler

Ocak ayında vefat edenler
Vefatlar 30.01.2010 22:10:00 6757 0

İrfan Kabasakal

Darende’nin Beybağı Mahallesi sakinlerinden, merhum Halil İbrahim Kabasakal’ın oğlu, Adnan, Hüseyin, İsmail, Ebru Çakıcı ve İbrahim Kabasakal’ın babası, merhum İhsan ve Mehmet Kabasakal’ın kardeşi, merhume Mehirşah Kabasakal hanımefendinin eşi İrfan Kabasakal (75) Ceyhan’da vefat etmiştir.

Halil Demirel

Eski İçişleri Bakanlığı Müsteşarı ve Eski Malatya Milletvekili Galip Demirel`in ağabeyi, eski bakanlardan Güldal Akşit`in amcası, Sağlık eski müdürü Dr. Sezai Demirel`in de dayısı olan 80 yaşındaki Halil Demirel, böbrek yetmezliğine bağlı olarak Malatya`da vefat etmiştir.

Şemsettin Bağcı

Darende’nin Hacılar Şeyhli Mahallesi sakinlerinden merhum Mehmet Bağcı’nın oğlu, Abdullah Duran ve Durmuş Bağcının kardeşi, Mehmet, Adnan, Murat ve Eczacı Fatih Bağcı’nın babası, Gülhan, Sema ve Aysel Bağcı ile Erol Çalap ve Şahin Kahramanın Kayınbabası, Hikmet Korkutan, Bilal Yılmaz ve Adnan Bağcı ile Taci Ertuğrul’un Kayın biraderi merhume Zeliha Bağcı’nın eşi Şemsettin Bağcı (74) ikamet ettiği Adana’da vefat etmiştir.

Abdurresul Ersoy

Darende’nin Mehmet Paşa Mahallesi sakinlerinden merhum Sofu Mehmet Ersoy’un oğlu, merhum Gazi Köse ile Ahmet Köse’nin eniştesi, Darende Sürücü Kursu Müdürü Kadir Köse’nin kayınbiraderi, İsmail, Osman, Kazım ve Ahmet Ersoy’un ağabeyi, Miras Ersoy hanımefendi ile Fevzi Emektar’ın kayınbabası, Perihan, Hamide, Hadiye, Fatıma, Hamiyet, Hamdi, Halid ve Hacı Mehmet Ersoy’un babası, Merhume Fidan Ersoy’un eşi Abdurresul Ersoy (68) Adana’da vefat etmiştir.

İbrahim Özkan

Darende’nin İsabeyzadeler ailesinden Ali Özkan`ın oğlu, merhum Kasım Özkan ile Hatice, Nesibe, Mediha, Eşatma ve Tayyip Özkan ile Kadirli esnaflarından Ahmet Özkan’ın kardeşi, Mehmet, Seydi Yusuf ve Bünyamin Özkan’ın babası, Fadime Özkan Hanımefendinin eşi İbrahim Özkan (77) ikamet ettiği Kadirli`de vefat etmiştir.

Sercan Olgun

Beybağı Mahallesinden Bekir Olgun’un kızı Sercan Olgun ikamet ettiği Adana’da vefat etmiştir.

Mustafa Maşraf

Kuluncak’ın Selimli Köyünden olup Darende Sungur Mahallesinde ikamet etmekte olan, Hüseyin, Elif, Emine ve Hamit Maşraf’ın babaları Mustafa Maşraf vefat etmiştir.

Fatma Ateş

Hacıderviş Mahallesinden merhum Mehmet Ateş (Kunduracı Ateş usta)’in eşi, (emekli öğretmen) Alirıza, Hayrettin, Yalçın ve Haki Ateş’in anneleri Fatma Ateş (84) vefat etmiştir.

Fatma Tuncay

Günpınar Köyünden olup Adana’da ikamet eden merhum Tevfik Tuncay’ın eşi, Fatma Tuncay vefat etmiştir.

Ş. Gülü Coşkun

Yenice Beldesinden Durdu coşkun’un amcası, Ş. Gülü Coşkun vefat etmiştir.

Emin Özcan

Sandıkkaya Mahallesinden Gazi, Lütfi ve Mehmet Özcan’ın babaları, Durdu Kocaman, Orhan Ayhan ve Ömer Özcan’ın kayınpederleri Emin Özcan (80) vefat etmiştir.

Aydın Erdoğan

Aşağıulupınar Beldesinden Hamza, Hulusi, Haki, Kadir ve Bahattin Erdoğan’ın babaları, Hüseyin ve Tebernüş Erdoğan’ın kardeşleri Aydın Erdoğan vefat etmiştir.

İ. Hakkı Söylemez

İlçemiz esnaflarından Gül konfeksiyonun sahibi, Mustafa, Hatice, Mehmet ve Ömer`in babaları, İsmail Hakkı Söylemez geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmiştir.

Fatma İşcen

Baytarbağı Mahallesinden Abdullah İşcen`in oğlu Mehmet`in eşi, Abdurrahman, Şaziye, Bilal, Ayen ve Ayhan İşcen`in annesi Fatma İşcen (56) vefat etmiştir.


Anahtar Kelimeler: