Başarılarınızı bekliyoruz

Başarılarınızı bekliyoruz

Başarılarınızı bekliyoruz
Gündem 30.01.2010 22:01:00 2166 0

Malatya 2. Amatör Kümede mücadele eden Darendespor Kulübü, geçtiğimiz aylarda yenilenen yönetimi ve güçlendirilen kadrosuyla lige iddialı hazırlanıyor.

Darendespor Kulübü Başkanı Fatih Kumtepe, yeni sezon açılışı nedeniyle verilen yemekte yaptığı konuşmada "Amacımız Darendeli gençleri olumsuz ortamlardan çekip olumlu faaliyetler içinde olmalarını sağlamaktır. Takımımızı da bu ilkelerle yönetmek istiyoruz. Tabii ki sportif anlamda başarı hedeflerimiz var. Ancak kulübümüz için öncelik ahlaklı, disiplinli, doğru davranışlar gösteren bir gençlik yetişmesine katkıda bulunabilmektir. Bu amaca ulaşmak için çıktığımız yolda tüm gençlerimizi görmek istiyoruz" dedi.

Güreş takımı kuruldu

Başkan Kumtepe, futbol takımı yanında Mart ayından itibaren Ağustos ayında yapılacak festival için Güreş takımı antrenmanlarına da başlamak istediklerini, kendilerinin yönetimi devralması ile birlikte Darende`nin artık bir Güreş takımına ihtiyacı olduğunu görerek güreş takımını oluşturduklarını; güreş dalında da büyük başarılar beklediklerini belirtti.

Belediye Başkan Vekili Orhan Zontul da konuşmasında, "Darende Belediyesi olarak görevimizin bilincindeyiz, takımımıza her zaman destek olacağız. İnşallah hep beraber güzel başarılarına tanık olacağız" ifadelerini kullandı.

Herkesin tuzu olsun

Darendespor Kulübü`nün yeni sezon açılış programında, ilçede Hacılar Elektrik Santrali işletmeciliğini yapan Bilgin Enerji A.Ş yetkilileri Ahmet Hakan Erdem ve Murat Somunkıran tarafından takımın malzeme, ekipman ihtiyaçlarında kullanılmak üzere takıma maddi yardımda bulunuldu. HES İşletme Müdürü Ahmet Hakan Erdem, "Bizler Darende`de ekmeğimizi kazanıyoruz ve bu ilçenin güzel yerlere gelmesinde bizimde çorbada tuzumuz olması gerektiğini düşündük. Bu sorumluluk bilinci ile Darendespor takımımıza bundan  sonra da maddi manevi yardımlarımız sürecektir" dedi.


Anahtar Kelimeler: