Cemal Turgut´un başarısı...

Cemal Turgut`un başarısı...

Cemal Turgut´un başarısı...
Gündem 30.01.2010 21:55:00 4310 0

İstanbul Kapalıçarşı’da Tiryandafil adıyla kuyumculuk ve döviz ticareti yapan hemşehrimiz Cemal Turgut, Kuyumcukent Şubesini görkemli bir törenle açtı.

Açık büfe kahvaltının ardından bürokratlar, siyasiler ve çok sayıda hemşehrimizin katıldığı açılışta Cemal Turgut, hayat hikâyesini anlatarak, 1984 yılında evden kaçarak ticarete başladığını ve ilk parasını işporta tezgâhı ile kazanmaya başladığını dile getirdi. 1991 yılında kuyumculuk ve döviz ticareti yapmaya başladığını kaydeden Turgut, dürüstlükten taviz vermeden yürüttüğü çalışmalarıyla azim ve cesaret sonucu başarıya ulaştığını kaydetti. Allah’a binlerce kere şükrettiğini ifade eden Cemal Turgut, sektörünün merkezinde şube açıyor olmanın sevinç ve mutluluğunu yaşadığını bildirdi.

Cemal Turgut yeni şubelerinde döviz, altın, gümüş ürünler satışının yanı sıra hurda altın ve rapor değişimi gibi hizmetleri vereceklerini söyledi. İstanbul Hazırgiyim ve Tekstil İhracatçıları Birliği Başkanı Hikmet Tanrıverdi ve İstanbul Emniyet Müdür Yardımcıları Hasan Adak, hemşehrimiz Sıtkı Akgül açılış kurdelesini birlikte kesti.


Anahtar Kelimeler: