Bayan siyasetçimiz: Demet Sarı

Bayan siyasetçimiz: Demet Sarı

Bayan siyasetçimiz: Demet Sarı
Hemşehriler 30.01.2010 21:54:00 2618 0

AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Fatma Güldemet Sarı, “Milletimizin mutluluğu ve refahı için siyaset yapıyoruz. Dün olduğu gibi bugün ve yarın da Adana’mızı ve Çukurova’mızı kucaklamaya devam edeceğiz” dedi.

Darende Haber Yazı İşleri Müdürü Aslan Tektaş, bayan siyasetçimizi makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Fatma Güldemet Sarı görüşmede, teşkilat olarak çalışmalarını ara vermeden sürdürdüklerini ifade etti.

İnsan merkezli siyaset

Siyaseti milletin mutluluğu ve refahı için yaptıklarını dile getiren Sarı, Çukurova ilçesinin tüm birimleriyle birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu söyledi. AK Parti ile birlikte Türkiye’nin öz güvenini tekrar kazandığını, birlik ve beraberlik içerisinde geleceğe umutla bakmaya başladığını dile getiren Sarı, Türkiye’nin AK Parti ile her alanda ileri standartlara ulaştığını söyledi. Sarı, “AK Parti insan merkezli siyaset anlayışına sahiptir. AK Parti Türkiye’de 8 yılda teşkilatlarımızın büyük desteğiyle yapılamaz denilenleri hayata geçirmiştir. Dün olduğu gibi bugün ve yarın da Adanamızı ve Çukurova’mızı kucaklamaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Sarı çok sayıda Darendeli’nin yaşadığı, ticaretine yön verdiği Adana’da siyasetçi olarak millete hizmet etmekten onur duyduğunu ve kapısının hemşehrilerimiz ile herkese açık olduğunu, üzerine bir vazife düştüğünde memnuniyetle yerine getirmeye hazır olduğunu ifade etti.


Anahtar Kelimeler: