İller Bankası´dan ilçemize yatırım

İller Bankası`dan ilçemize yatırım

İller Bankası´dan ilçemize yatırım
Gündem 30.01.2010 21:41:00 1488 0

Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, Ankara temasları sırasında İller Bankası Genel Müdür Yardımcısı M. Bahattin Kaptan’ı da ziyaret ederek, Darende’nin alt yapısına sağladığı destek ve yardımlardan dolayı teşekkür etti.

Bahattin Kaptan görüşmede Darende’nin alt yapısının tamamlanması için gereken tüm yardımı sağladıklarını ve devam eden kanalizasyon çalışmalarının ardından içme suyunda da sorunları kökünden çözecek çalışmalar için belediyeye proje, kredi ve teknik destek verdiklerini ifade etti. 2010 yılında Darende’nin kanalizasyon çalışmalarının tamamlanacağını bu arada arıtma tesisinin de ihale aşamasında olduğunu ve birkaç yıl içinde Darende’nin alt yapıyla ilgili özleminin sona ereceğini vurguladı.

Yardıma her zaman hazır

Darende’ye yapılacak her türlü hizmette elinden gelen yardımı yapmaya hazır olduğunu kaydeden Kaptan; “İller Bankası, belediyelerin hizmetlerine kaynak sağlayan, yardımcı olan bir kurum, dolayısıyla bizler görevimizin sorumluluğu çerçevesinde Darende ve beldelerinin de alt yapı çalışmalarına yardımcı olmakla yükümlüyüz” dedi.

Darende’ye yaptığı ziyaret ve temaslarda Hulûsi Efendi Vakfı’nın çok büyük katkı sağladığını ifade eden Bahattin Kaptan; “Mümkün olduğunca ziyaret etme fırsatı ile güzelliklerinden istifade ettiğimiz Darende’deki hizmetleriniz oldukça güzel ve her türlü takdirin üzerindedir. Bugün çok sayıda insan Darende’ye geliyorsa, Hulûsi Efendi Vakfı’nın yaptığı çalışmalar, manevi değerlerimizin orada bulunması ve sizin çok güzel bir şekilde yönlendirdiğiniz hizmetlerden dolayıdır, bunu herkes bilmeli ve görmelidir” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: