Bayram sevincine ortak oldular

Bayram sevincine ortak oldular

Bayram sevincine ortak oldular
Gündem 5.12.2009 23:58:00 1962 0

Hulûsi Efendi Vakfı tarafından yurt içi ve yurt dışında 10 bin ihtiyaç sahibine bayramda kurban eti dağıtıldığı, yapılan yardımlarla yardımlaşma sevgi anlayışının yansıtıldığı bildirildi.

Hulûsi Efendi Vakfı’ndan yapılan açıklamada Pakistan’ın Karachı ve İslamabad kentleriyle Filipinler ile Türkiye’deki 30 il ve ilçede toplamda 10 bin kişiye kurban eti yardımında bulunulduğu kaydedildi.

Bağış yoluyla alınan kurbanların yurt içi ve dışındaki ihtiyaçlılara ulaştırıldığı kaydedilen açıklamada; “Toplumsal faydayı ve insanlığa hizmeti öngören vakfımız Kurban Bayramı’nda ihtiyaçlıları sevindirmeye devam etmiştir. Evlerine yılda bir defa bayramlarda et girenlerin unutulmadığını ve bayramların yanı sıra değişik zamanlarda çeşitli yardımlarla sevindirilmesini sürdüren vakfımız bayramda sevinçlere ortak olmuş, yüzleri gülümsetmeye devam etmiştir. Ülkemizdeki çeşitli illerimizde bulunan vatandaşlarımızın yanı sıra Pakistan’daki mülteci kampları, yetimhaneler ve ihtiyaçlılara kurban eti dağıtılmıştır. ‘Her canlıya hizmet için’ sloganıyla hareket eden vakfımız, Hulûsi Efendi’nin sevgi anlayışını yaymaya devam etmiştir” denildi.

Bağış yoluyla alınan kurbanların vakıf çalışanları ve gönüllülerce hijyenik ve insani nezaket kuralları çerçevesinde dağıtıldığı bildirildi.


Anahtar Kelimeler: