Süreci değerlendirdiler

Süreci değerlendirdiler

Süreci değerlendirdiler
5.12.2009 23:38:00 1514 0

AK Parti Darende İlçe Teşkilatı organize ettiği İlçe Divan toplantısı ile seçimden sonraki süreci ve çalışmaları değerlendirdi. AK Parti Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin’in de katıldığı toplantıda teşkilatla ilgili güncel konular ele alındı.

AK Parti Darende İlçe Teşkilatının düzenlediği toplantı, 4 Kasım günü Tiryandafil Otel’de verilen yemeğin ardından gerçekleştirildi. Parti yönetimi, kurucu üyeler, Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ve Malatya İl Başkanı Mehmet Şahin toplantıda gündeme ilişkin konuları görüştü.

Toplantının açılışında bir konuşma yapan Darende Belediye Başkanı İsa Özkan; “Bu partiye şu ana kadar emeği geçen ve bu günlere gelmemizi sağlayan siz partili kardeşlerim ile bizlere oy yerenlere hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bu parti siz değerli üyelerimizin sayesinde ayakta durmaktadır. Tabiî ki teşkilatlarımızın da bazı sıkıntıları ve istekleri vardır. Zaten bunlar için toplanıyoruz. Amacımız Darende, köy ve beldelerde ki sıkıntıları il başkanımız ve koordinatörlerimize iletmektir.  Birbirimizi daha iyi tanıyıp görüşeceğiz ve isteklerimizi gidermeye çalışacağız” dedi.

Sen ben kavgası yok

AK Parti Malatya İl Başkanı Mehmet Şahin de 4 seçimde üst üste en yüksek oy alan AK Parti’nin ülkemizde tek ve bir ilk olmayı başardığını, bu başarıdaki gücü ise milletten alındığını söyledi. Şahin; “Ben İl Başkanı olarak inancımdan zerre kadar tereddüt etmedim ve o şartlarda Cenab-ı Allah bizlere bu sonucu nasıp etti. Parti teşkilatlarımız birlik, dirlik, beraberlik içerisinde sen ben kavgası yaşamadan işe başlamıştır, hepsini de sizleri de kutluyorum” diye konuştu.

Toplantıya Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, Balaban Belediye Başkanı Mehmet Kılıçer, Aşağı Ulupınar Beldiye Başkanı Sezai Gürbüz, Ilıca Belediye Başkanı Hasan Bayram, İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Ayhan, Mehmet İnce, Mehmet Boyraz ve Belediye Meclis Üyeleri ile parti yönetimi katıldı.


Anahtar Kelimeler: