Her ay bir ilçede yapılacak

Her ay bir ilçede yapılacak

Her ay bir ilçede yapılacak
Gündem 3.11.2009 11:43:00 1951 0

Malatya il asayiş toplantısı Vali Ulvi Saran başkanlığında Darende`de yapıldı. Malatya Valisi Ulvi Saran her ay bir ilçede olmak üzere asayiş toplantılarını değişik yerlerde yapmaya başladıklarını bildirdi.

Malatya Valisi Ulvi Saran, İl Jandarma Komutanı Albay Namık Boran, İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, ilçe kaymakamları ve ilgili yetkilerle 3 Kasım günü Darende`ye gelerek aylık asayiş toplantısına katıldı.

Darende Öğretmenevi`nde gerçekleşen Toplantı öncesinde basın mensuplarının görüntü alınmasına izin veren Vali Saran yaptığı açıklamada ilgili yetkililer ve kaymakamlarla birlikte aylık olarak düzenledikleri asayiş toplantısını her ay bir ilçede yapmaya başladıklarını kaydetti.

Vali Saran; “Kaymakamlarımızla birlikte sorunları tartışıp, mümkün olanları yerinde görmek ve ilçelerimizi daha iyi tanımak amacıyla böylesi bir uygulama yapmaya başladık. Her ay bir ilçemizde asayiş toplantılarımızı yaparak çalışmalarımızı ve gündemdeki konuları değerlendireceğiz. Toplu halde ilçelerimizi gezerek daha iyi tanıma imkânına da kavuşacağız” dedi.

 


Anahtar Kelimeler: