Neşet Pilavcı sektöründe başarılı

Neşet Pilavcı sektöründe başarılı

Neşet Pilavcı sektöründe başarılı
Hemşehriler 3.11.2009 10:10:00 4286 0

Mobil-Esso Madeni Yağ, BP Akaryakıt, Seat-Kıa Otomobil’in Adana Distribütörlükleri olan Hasan Kavi A.Ş. bünyesinde Satış Müdürü olarak görev yapan hemşehrimiz Neşat Pilavcı değişik illerdeki 3500 noktaya madeni yağ dağıtımı yapmakta olduklarını söyledi.

15 Ekim’de Adana’da açılan Çukurova Oto Show’da görüştüğümüz Neşat Pilavcı, Mobil ve Esso madeni yağlarının Ana Distribütörü olan Hasan Kavi A.Ş. bünyesinde Antalya, Konya, Adana ve Gaziantep`de bulunan bölge depoları üzerinden 23 il ve ilçe de 3500 noktaya madeni yağ dağıtımı yaptıklarını bildirdi. Çalıştığı şirketin Seat ve Kıa araçların Adana ve Mersin Distribütörü olup her iki ildeki dört plazadan araç satış ve servis hizmeti sunduğunu kaydeden Pilavcı; “BP Petrollerinin Özel Statülü bayisiyiz. Adana, Mersin ve Ankara`daki dört istasyonundan akaryakıt satışı yapmakta ve Güney bölgesinde BP Petrollerine bağlı istasyonlara toptan akaryakıt taşımacılığı yapmaktayız. Türkiye’nin en büyük lastik kaplama fabrikasında ise özellikle yurt içinden ve komşu ülkelerden gelen ticari araçların, tarım ve iş makinelerinin lastik kaplama ve yenileme işlemlerini Michelin yetki kalitesiyle yürütmekteyiz” dedi.

Özgeçmişi

1971 yılında Darende’de dünyaya geldi. Rahmetli Hacı Mehmet Başer ve Rahmetli Hacı Mehmet Nuri Pilavcı`nın torunu; Hasan Pilavcı`nın oğludur. 1992 yılından beri Başer Holding ve İsmail Parlak Şirketler Grubunda yöneticilik yaptı. Şu anda ise Mobil-Esso Madeni Yağ, BP Akaryakıt, Seat-Kıa Otomobil Distribütörlükleri olan Hasan Kavi A.Ş. bünyesinde Satış Müdürü olarak görev yapmaktadır.


Anahtar Kelimeler: