Söğüt´ten selam gönderdi

Söğüt`ten selam gönderdi

Söğüt´ten selam gönderdi
3.11.2009 10:01:00 1529 0

Bir süre önce Söğüt’e atanan eski Kaymakamımız Vural Karagül, 4 yıl görev yaptığı Darende’de mesleki tecrübelerinin arttığını söyledi.

Bir grup hemşehrimiz Kaymakam Vural Karagül’ü Söğüt’te ziyaret etti. Hemşehrilerimizi makamında kabul eden ve bir süre görüşen Karagül, Darende’nin kendisinde ayrı bir yeri olduğunu bildirdi. Oldukça hareketli ve etkin bir çalışma dönemi geçirdiği Darende’nin sahip olduğu değerleriyle farklı ve özel bir yer olduğunu kaydetti.

Darende’nin tecrübesi

Görevi süresince Darende’nin gelişmesi için ciddi çalışmalara imza atıldığını vurgulayan Karagül; “Geride güzel anılar ve her biri birbirinden güzel eserler kaldı. Yıllardır çözülmeyen problemler el ele verilerek gerçekleşti. Oradaki çalışmalar bana mesleki anlamda çok ciddi bir tecrübe kazandırdı. Edindiğimiz çevre, tanıştığımız insanlar, kurduğumuz dostluklar da kârımız oldu” dedi.

Darende’de edindiği tecrübeleri Söğüt’te uyguladığını vurgulayan Karagül, benzer özelliklere sahip yeni görev yerinin de önemli bir yer olduğunu sözlerine ekledi.

Vural Karagül’ü ziyarete, Muhammed Gülseren, Ömer Parlak, Abdulmuttalip Azdemir, Ahmet Kara, Seyfi Kuvel, Mustafa Görgül, Burhan İmir ve Mehmet Ersoy katıldı. Kaymakam Karagül hemşehrilerimiz aracılığıyla tüm Darendelilere selamlarını gönderdi.


Anahtar Kelimeler: