ING Bank´ta yükseliyor

ING Bank`ta yükseliyor

ING Bank´ta yükseliyor
Hemşehriler 3.11.2009 09:57:00 2696 0

ING Bank’ın Osmaniye Şube Müdürlüğüne hemşehrimiz Nezir Yıldız atandı. 12 yıldır bankacılık sektöründe hizmet veren Yıldız, çok sayıda hemşehrimizin yaşadığı Osmaniye’ye atandı.

Nezir Yıldız yaptığı açıklamada Osmaniye’nin ticari hayatına yön veren çok sayıda hemşehrimizin yaşadığı bir kentte görev yapmaktan memnuniyet duyduğunu belirtti. Nezir Yıldız, kentteki ticari hayata katkı sağlama ve ekonomik potansiyelin en iyi şekilde değerlendirilmesi için elinden geleni sarfedeceğini kaydetti. Yıldız, Osmaniye’deki bütün hemşehrilerimizle tanışmak ve gerekirse bankacılık hizmetlerinden faydalanmak üzere görev yaptığı şubeye beklediğini ifade etti.

Özgeçmişi

Nezir Yıldız, Çukurkaya Köyünde 1971 yılında Dursun Yıldız’ın oğlu olarak dünyaya geldi. 9 Eylül İktisat Fakültesinden mezun olan Yıldız 1997’de bankacılığın duayenlerinden merhum hemşehrimiz Sami Erdem’in vasıtasıyla Egebank’ta mesleğe başladı. Bir süre Sümerbank’ta çalışan Yıldız Oyakbank’ın Mersin Şubesi’nde çeşitli kademelerde hizmet verdi. Oyakbank’ın adının ING Bank olarak değişmesiyle aynı kurumda görevini yürüten Nezir Yıldız gösterdiği başarıları ve liyakatiyle bankanın Osmaniye Şubesine müdür olarak atandı. Yıldız, evli ve 1 çocuk babasıdır.

Hemşehrimize görevinde başarılar diliyoruz.


Anahtar Kelimeler: