Ahmet Çakır´ın annesi vefât etti

Ahmet Çakır`ın annesi vefât etti

Ahmet Çakır´ın annesi vefât etti
Vefatlar 3.11.2009 09:03:00 4598 0

Malatya Belediye Başkanı hemşehrimiz Ahmet Çakır`ın annesi Arefe Çakır vefat etti. Anne Çakır’ın cenazesine yaklaşık 4 bin kişi katıldı.

Darende`nin Kılıçbağı Mahallesinden Mehmet Çakır`ın eşi olan ve geçirdiği rahatsızlık sonucu 16 Ekim 2009 Cuma günü vefat eden Arefe Çakır (77), şehir mezarlığında kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.

Cumartesi günü yapılan cenaze törenine, Çakır`ın ailesi ve yakınları, Vali Ulvi Saran, Milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Öznur Çalık, İhsan Koca, Fuat Ölmeztoprak, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Hasan Fehmi Canan, 7. Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral Yılmaz Özkan, ilçe ve belde belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri, AK Parti İl Başkanı Mustafa Şahin, bazı siyasiler, Malatya Belediyesi eski başkanlarından Seyhan Semercioğlu, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, belediye meclis üyeleri, Malatyaspor kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolcuları, oda ve dernek başkanları, belediye çalışanları, çok sayıda basın mensubu ve vatandaş katıldı.

Çok sayıda Darendeli de Çakır ailesini acılı gününde yalnız bırakmadı.

Cenaze namazı sonrası Arefe Çakır, defnedilmek üzere aile mezarlığına götürülürken, Belediye Başkanı Ahmet Çakır da, cenaze arabasına binerek, annesine son yolculuğunda eşlik etti. Annesinin toprağa verildiği anda Belediye Başkanı Ahmet Çakır gözyaşlarını tutamadı.

Merhume Arefe Çakır, Ahmet, Haki, Nimet, Kifayet ve Nihayet kardeşlerin annesi, Doğan Bayer, Emin Karcı, Kemal Kumtepe’nin de kayınvalidesi idi.


Anahtar Kelimeler: