Kaymakam Uzunparmak göreve başladı

Kaymakam Uzunparmak göreve başladı

Kaymakam Uzunparmak göreve başladı
Gündem 15.10.2009 15:27:00 2505 0

Darende’ye atanan Kaymakam Murat Uzunparmak görevine başladı. Uzunparmak ilk açıklamasında tanıtım önceliğe alarak eğitim, turizm, ekonomi ve diğer alanlarda hizmet üretmeye gayret edeceğini söyledi.

Vural Karagül’ün Bilecik’in Söğüt ilçesine atanmasıyla Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinden Darende’ye tayin edilen Kaymakam Murat Uzunparmak 7 Eylül günü yeni görev yeri olan ilçemize gelerek görevine başladı. Darende’yi isteyerek ve tercih ederek geldiğini kaydeden Murat Uzunparmak, toplumsal faydayı öngören bir yönetim anlayışı ile çalışacağını bildirdi.

Önemli ve güzel yer

Geçmişi oldukça eski tarihlere dayanan Darende’nin yetiştirdiği insanları, içerisinde barındırdığı sosyal, kültürel, tarihi ve doğal değerleri ile ülkemizin önemli ve güzel köşelerinden biri olduğunu belirten Uzunparmak; “İlçenin tanıtılması öncelikli olarak eğitim, turizm, ekonomi ve diğer alanlarda hizmet üretmeye gayret edeceğiz. Rutin hizmetlerin yanı sıra görev yaptığımız yere bir katma değer sağlama adına gerekli olan işleri vatandaşlarımızla el ele vererek yerine getirme gayretini göstereceğiz” dedi.


Anahtar Kelimeler: