Öğretmenlerin örnek davranışı

Öğretmenlerin örnek davranışı

Öğretmenlerin örnek davranışı
Gündem 15.10.2009 14:50:00 1385 0

Darende’ye bağlı Balaban Beldesi İlköğretim Okulunda görevli öğretmenler, yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kala öğrencilerine temiz ve düzenli bir ortamda ders verebilmek için kendi imkânlarıyla okullarını boyadı. Okul Müdürü Abdullah Türkoğlu öğretmenlerin boyacıya verilecek para ile okulun başka bir ihtiyacını giderilmesini isteyerek onarım işini yaptıklarını söyledi.

Balaban İlköğretim Okulu`nun idareci ve öğretmenleri okul aile birliğinin sağladığı kaynakla aldıkları boya ve malzemeleri kullanarak kendi imkânlarıyla 408 öğrencinin eğitim aldığı okulu onarıma aldı.

Öğretmenlerin örnek davranışı

Meslektaşları tatil yaparken öğrencilerine daha iyi bir ortamda ders verebilmek için kendi imkânlarıyla okulu boyayan öğretmenlerin örnek bir davranış sergilediğini bildiren Okul Müdürü Abdullah Türkoğlu, "Çalıştığımız ortamın daha güzel ve daha temiz olmasını istiyoruz. Biz okul aile birliğince okulun boyanması için karar aldık. Bin 500 TL boya ve diğer malzemeler tuttu. Okulun boyanması için bin TL’ye bir boyacı ile anlaştık, fakat öğretmenlerimiz `okulumuzu kendimiz boyarız, boyacıya verilecek parayı okulumuzun başka ihtiyacı için kullanırız` dediler. 27 öğretmenin görev yaptığı okulumuzu 20 erkek öğretmen arkadaşımızla birlikte boyadık. Bazı yerlerde sıva ve alçı ile tamiratlar yaptık" dedi.


Anahtar Kelimeler: