Aramızdan ayrılanlar

Aramızdan ayrılanlar

Aramızdan ayrılanlar
Vefatlar 15.10.2009 14:23:00 6109 0

Zaimoğlu’nun eşi vefat etti

Hayırsever işadamı hemşehrimiz Abdullah Zaimoğlu’nun eşi Naime Zaimoğlu 6 Eylül günü Adana’da vefat etti.

Adana’da ikamet eden ve yaptığı hayır hizmetleri ile gönüllere taht kuran hemşehrimiz Abdullah Zaimoğlu eşini kaybetmenin acısını yaşadı. Bir süreden beri rahatsız olan Naime Zaimoğlu evlerinde hayata veda etti. Zaimoğlu’nun eşi, ertesi gün Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, iş dünyasının önemli isimleri ve çok sayıda hemşehrimizin katıldığı cenaze namazının ardından Buruk Mezarlığında toprağa verildi.

Merhume Naime Zaimoğlu; Darende eşrafından merhume Döndü – merhum Mehmet Pilavcı’nın kızı, merhume Döne – merhum Cafer Tayyar Zaimoğlu’nun gelini, Nurcan-Yusuf, Laika-Hasan, Mesude-Nevzat, Sevil-Bünyamin Pilavcı’nın ablası, Aytül-Nadir Özata, Nesrin Fatih-Zaimoğlu, Ayfer-Selim Aksoy, Zeynep-Tayyar Zaimoğlu, Gülesin-Murat Zaimoğlu, Gül-Mustafa Binici’nin anneleri ve Hacı Abdullah Zaimoğlu’nun eşi idi.

 

Ömer Osman Uğraş

Irmaklı Köyünden Durmuş, Meryem, Abdurrahman, Hatice ve Bahriye Uğraş’ın babaları olan köyde 3 dönem muhtarlık yapan Ömer Osman Uğraş (87) vefat etmiştir.

 

M.Ali Çavuşoğlu

Kılıçbağı Mahallesinden olup Adana’da ikamet eden Osman Çavuşoğlu’nun oğlu M. Ali Çavuşoğlu vefat etmiştir.

 

Güldane Özgün

İbrahimpaşa Mahallesinden Mehmet Özgün’ün eşi Güldane Özgün vefat etmiştir.

 

Adni Banu Doğan

Beybağı Mahallesinden merhum (Sofu) Dursun Doğan’ın eşi, Beşdoğanlar Ltd. Şti’nin sahipleri Ahmet, Aziz, Halil, Ali ve Murat Doğan’ın anneleri Adni Banu Doğan vefat etmiştir.


Anahtar Kelimeler: