Resmi Bayramlaşma Yapıldı

Resmi Bayramlaşma Yapıldı

Resmi Bayramlaşma Yapıldı
Gündem 20.09.2009 16:20:00 2136 0

Birlik ve dirlik günü

Darende Kaymakamı Murat Uzunparmak Ramazan Bayramı dolayısıyla yaptığı konuşmada, “Birlik ve dirliği sağlayan özel günlerden birisi olan Ramazan Bayramı’nı görev yapmaktan büyük bir onur ve gurur duyduğum Darende`mizde sizlerle birlikte idrak etmenin mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

Darende’de resmi bayramlaşma bayramın birinci günü yapıldı. Bayramlaşmadan önce Belediye Başkanı İsa Özkan Heyiketeği Mahallesindeki parkta kahvaltı ikram etti. Öğretmenevinde başlayan bayramlaşmaya, Askerlik Şubesi, Emniyet ve Jandarma’nın ardından Hulusi Efendi Vakfı’nı ziyaretle devam edildi. Bayramlaşmaya Kaymakam Murat Uzunparmak, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Koray Kartal, Belediye Başkanı İsa Özkan ile resmi kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş yöneticileri, esnaflar ve bazı vatandaşlar katıldı.

Huzur ve güven şehri

Kaymakam Murat Uzunparmak, insan hayatında önemli yeri bulunan bayramların insanları birbirine yakınlaştıran, topluma umut ve sevgi veren, birlik ve dirliği sağlayan özel günler olduğunu ifade ederek, “Bu özel günlerde hissedilen bayram sevincini yılın her anına taşımayı hedefliyoruz. Göreve başladığım ilk andan itibaren Darende`nin, sizlerin sağduyulu tavırlarınız, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularına gösterdiğiniz hassasiyetle tam bir “huzur ve güven şehri” olduğunu gözlemlemekteyim. Bayram havasına yakışan bu ortamın bundan sonra da artarak devam edeceğine inanıyorum. Bu vesileyle, Ramazan Bayramının ülkemize ve ilimize, barış, huzur ve güven getirmesini diler, Ramazan Bayramı’nı en içten duygularla kutlarım” dedi.

Dayanışma ruhlu millet

Belediye Başkanı İsa Özkan da konuşmasında; "Bizi güçlü kılan özellikler; büyük medeniyet geleneğimiz, kültürel zenginliğimiz, dinamik ekonomik yapımız ve manevi değerlerimizden beslenen dayanışma ruhumuzdur. Milletimiz bu özelliklerini geleceğe de yansıtacak ve karşılaştığı sorunları bu anlayışla çözecektir. Aydınlık yarınlara ulaşmak için, kendimize güvenmemiz ve inanmamız gerekiyor" dedi.


Anahtar Kelimeler: