KPSS kursu açıldı

KPSS kursu açıldı

KPSS kursu açıldı
Eğitim 19.12.2007 23:00:00 4027 0

Darende’ye ilk kez özel okul kültürünü getiren Darende Eğitim Kurumları, açtığı yeni kurumlarla Darende eğitimine büyük katkı sağlamaya devam ediyor.

İlçede eğitim alanında bir ilki gerçekleştiren Darende Eğitim Kurumları, bünyesine bir hizmeti daha katarak eğitim alanındaki hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor.

OKS ve ÖSS’de Türkiye genelinde önemli başarılar elde eden Birgül Dershanesi Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) alanında da Darende’de çevre il ve ilçelerden gelerek eğitim gören öğrencilerine hizmet vermeyi hedeflemektedir.

Birgül Dershanesi Müdürü Bülent Canlı; "ÖSS ve OKS alanlarında öğrencilerimize önemli başarılar kazandırdık. Gördük ki Darende’de pek çok öğrenci Kamu Personeli Seçme Sınavı’na hazırlanıyor; fakat bu alanda herhangi bir eğitim hizmeti yok. Bu nedenle başka şehirlere gitmek zorunda kalıyorlar. Birçoğu da bu imkâna sahip olmadığı için sınavda başarılı olamıyor. Biz Darende’de bu eksikliği gidermek için, tecrübeli öğretmen kadromuz ve bol doküman desteğiyle 15 Aralık 2007 tarihinde bu kursu başlatma kararı aldık. Bu sınavda başarılı olmak isteyen tüm öğrencilerimizi 15 Aralık tarihine kadar kaydını yaptırmak üzere dershanemize bekliyoruz. Deneyimli kadromuz ve doyurucu dokümanlarımızla diğer sınavlarda elde ettiğimiz başarıları gelin bu sınavda da sizlerle paylaşalım" dedi.


Anahtar Kelimeler: