Ekinözü Sivas yoluna iddialı

Ekinözü Sivas yoluna iddialı

Ekinözü Sivas yoluna iddialı
4.09.2009 17:11:00 2892 0

K.Maraş’ın Elbistan ilçesinden hareket ederek, Darende ve Gürün üzerinden Sivas’a giden Lüks Ekinözü Seyahatteki otobüsün sahiplerinden Hakan Güleç, hizmette iddialı olduklarını söyledi. Yaklaşık 4 aydır güzergâhta hizmet verdiklerini ve Elbistan-Sivas arasında ulaşım alanında ulaşım ihtiyacına ciddi oranda cevap verdiklerini kaydeden Güleç, güzergâhta hizmet etmeye devam ettiklerini söyledi.

Darende’nin Yenice beldesinden olup Elbistan’da Somuncu Baba Oto Kaporta’nın sahibi olan Hakan Güleç hemşehrilerimiz Bayram ve Selim Şahin’le ortak olarak aldıkları otobüsle Sivas yolunda hizmet ettiklerini bildirdi.

Piknik ve ziyaretçilere servis

Hakan Güleç; “25 kişilik klimalı ve konforlu aracımızla hergün sabah 08.00’de Elbistan’dan yola çıkıyoruz, saat 09.30’da Darende’den hareket ederek, Sivas’a devam ediyoruz. Sivas’tan da 17.30’da hareket ederek 20.00’de Darende’ye ulaşıyoruz. Her iki istikametten gelirken yolcu durumuna göre Somuncu Baba Türbesine uğrayarak giden ve ayrılanları alıyoruz” dedi.

Darende-Sivas arasının 15 TL, Darende-Elbistan arasının da 5 TL olduğunu kaydeden Hakan Güleç, Elbistan’dan Somuncu Baba Türbesi ve civarına ziyarete ya da pikniğe gidenleri alarak ilçedeki iç turizme de katkı sağladıklarını sözlerine ekledi.

Otobüs şoförü Selim Şahin Tel: 0536 958 14 07


Anahtar Kelimeler: