Tatile giden uğrasın

Tatile giden uğrasın

Tatile giden uğrasın
4.09.2009 16:56:00 1915 0

Hemşehrimiz Mehmet Akpınar’ın oğulları Salih ve Hasan Akpınar pazarcılık ve seyyar satıcılık yaparak başladıkları ticari yaşamlarını Bahariye Halı’nın Akdeniz Bölge Bayiliği gibi geniş bir alana hitap eden ticari başarıyla taçlandırdı.

Salih Akpınar babası Mehmet Akpınar’ın 1980’de İstanbul’a göç ettiğini halen aynı şehirde ticaret yapmaya devam ettiğini bildirerek kendisinin kardeşiyle birlikte 2002 yılında Antalya’ya geldiğini ve kısa bir süre seyyar satıcılık, pazarcılık gibi işlerde çalıştıklarını belirtti. Halı ve ev tekstilindeki gelişmeleri görerek bu sektörde bir mağaza açtıklarını kaydeden Akpınar Bahariye Halı’nın Bölge Bayiliğini alarak çalışma alanlarını genişlettiklerini söyledi.

Gidenleri bekliyor

Salih Akpınar, dedesinin Gürün’ün Tepecik Köyünden Darende’nin Gökyar Mahallesine gelerek yerleştiğini ve halen evlerinin bulunduğu Darende’yi özlemle andığını ve her yıl ziyaret ettiğini kaydetti. Eşi ve çocuklarının tatillerinin büyük kısmını Darende’de geçirdiklerini ifade eden Salih Akpınar her geçen gün gelişen Darende ile iftihar ettiklerini ifade etti. Gazetemiz aracılığı ile bütün hemşehrilerimize selamlarını gönderen Salih Akpınar tatil kenti olan Antalya’ya yolu düşen tüm Darendelileri de ağırlamaktan en azından bir şeyler ikram etmekten mutlu olacağını sözlerine ekledi.


Anahtar Kelimeler: