Çocuklarını yetiştirdi işeri devredecek

Çocuklarını yetiştirdi işeri devredecek

Çocuklarını yetiştirdi işeri devredecek
4.09.2009 16:55:00 2823 0

Adana’da Taç Perde ve çeyizin bölge bayiliğini yapan hemşehrimiz Ali Çam’ın işyerinde yeni nesil işbaşına geliyor. Ziyaret ettiğimiz Ali Çam, birçok Darendeli gibi çocuklarını küçük yaştan beri ticarete alıştırdıklarını ve işlerini de yavaş yavaş onlara devredeceğini söyledi.

Bölgenin yıldızı

Darende’nin İbrahimpaşa Mahallesinde 1956 yılında dünyaya gelen Ali Çam, ailesiyle birlikte taşındığı Çukurova’da 1970 yılında İmamoğlu ilçesinde yerleşik ticarete geçerek manifaturacılık yapmaya başladı. 1986 yılında işyerini Adana’ya taşıyan Ali Çam, ev tekstili ve çeyiz ürünleri satışı yaparak ticari sahada firmasını bölgenin yıldızlarından birisi yapmayı başardı.

Gençlerin önünü açmalı

Taç Perde ve çeyizin bölge bayiliğini yapan Çam, ticari yaşamını oğulları Mustafa ve İbrahim’le birlikte sürdürdü. Kardeşi İbrahim Çam’la dayanışma içerisinde güçlerini birleştirerek bugüne kadar firmasını oldukça iyi bir konuma getiren Ali Çam, işlerini oğulları Mustafa ve İbrahim’e devredeceğini belirtti. İşyerinden ve çalışmaktan bir süre daha kopmayacağını kaydeden Ali Çam, oğullarının işleri devam ettirmesi için önlerini açarak gelişmelerine yön vereceğini bildirdi. 


Anahtar Kelimeler: