Geleneksel yemek daveti

Geleneksel yemek daveti

Geleneksel yemek daveti
4.09.2009 16:54:00 2684 0

Adana’da ticaret yapan Hacı Ali Hıradağı, her yıl geleneksel olarak verdiği davetle hemşehrilerimizi bir araya getirmeye devam ediyor. Yaklaşık 8 yıldır her sene Ağustos ayında yapılan Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivali nedeniyle ilçeye gelen hemşehrilerine davet vererek yemek ikram eden Hıradağı geleneği bozmadı.

Hacı Ali Hıradağı’nın verdiği davete Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi parti başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yemekte kısa bir konuşma yapan Hıradağı hemşehrilerin bir araya gelip kaynaşması amacıyla verdiği davete icabet edenlere teşekkür etti. Hacı Ali Hıradağı; “Darende’de yarım asrı aşkın bir süredir devam eden festival nedeniyle ilçede buluşmayı adet edinen hemşehrilerime ikramlarda bulunarak kaynaşmaya vesile olmak istiyorum. Sağolun yıllardır davetlerimize icabet ederek bizleri mutlu ediyorsunuz” dedi.

Yemekleri davetlilere kendisi ikram eden Hıradağı misafirleriyle yakından ilgilendi. 2 bin 500 kişilik hazırlık yapılan yemeğin tamamının tükendiği öğrenildi.


Anahtar Kelimeler: