Gece gündüz çalışanlara minnet

Gece gündüz çalışanlara minnet

Gece gündüz çalışanlara minnet
4.09.2009 16:53:00 1790 0

Başkan teşekkür ziyaretlerinde bulundu

Darende Belediye Başkanı İsa Özkan bu yıl 56’ncısı yapılan ve 3 gün süren Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivali’nde görev alan emniyet ve sağlık görevlileri adına kurum amirlerine teşekkür ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı İsa Özkan Darende Spor Kulübü Başkanı Fatih Kumtepe ve bazı Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte ilk önce Sağlık Grup Başkanı Dr. Mehmet Erdoğan’ı ziyaret etti. Özkan, ziyarette festival süresince sağlık hizmeti verilmesi konusunda gerekli hassasiyeti gösterdiklerini özellikle güreş alanında oluşan yaralanma ve sakatlıklara anında müdahale edilerek büyük destek olduklarını bildirerek teşekkür etti. İsa Özkan etkinlikler boyunca olası bir sağlık ihtiyacı için sürekli ambulans bulundurulduğunu ve tüm sağlık görevlilerinin oldukça faydalı bir performansla görevlerini yerine getirdiklerini bildirdi.

Dr. Mehmet Erdoğan da Başkan Özkan ve beraberindekilere gösterdikleri nezaketten dolayı teşekkür ederek, sağlık hizmeti vermenin görevleri olduğunu ve ilçede geleneksel olarak yapılan etkinliklere katkı sunmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Başkan Özkan daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğüne geçti. Etkinlikler boyunca gece gündüz demeden emniyet ve asayiş görevini yerine getiren teşkilat mensupları adına İlçe Emniyet Müdürü Sait Tanrıkulu’na teşekkür eden Özkan; “Etkinliğimizin başladığı gün ilçemize atandınız, bundan dolayı öncelikle tebrik ediyoruz. Teşkilatta görev alan tüm arkadaşlarımız her hangi bir sorun yaşanmaması için büyük bir özveriyle gece gündüz demeden gayretle çalışmışlardır. Toplumsal birlikteliklerin olduğu ortamlarda zaman zaman gerginlikler yaşanabiliyor, bunun önlemesinde emniyet mensuplarının o alanda bulunması bile olayların büyümesini engellemeye yetiyor. Şahsınıza başta olmak üzere etkinliklerimizde görev yapan tüm arkadaşlarınıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Emniyet Müdürü Sait Tanrıkulu da teşekkür ziyaretinde bulunan Başkan ve beraberindekileri nezaketlerinden ötürü kutladı. Tanrıkulu; “Bizler görevimizi yaptık, ayrıca teşekkür etmeniz bizleri mutlu etmiştir. İlçeye atandığım gün başlayan festivalde emniyet teşkilatı olarak asayişin sağlanmasında arkadaşlarımız hassasiyetle görevlerini yaptılar, çok şükür herhangi üzücü bir olay yaşanmadı. Darende’de göreve başlamaktan dolayı mutluyum. Güzel bir ilçe, huzur ve asayiş yönünden de ciddi sıkıntıların yaşanmadığı bir yer. Biz üzerimize düşeni yaparak vatandaşlarımızın huzuru için günün 24 saati görev başında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: