İki eser daha hizmete girdi

İki eser daha hizmete girdi

İki eser daha hizmete girdi
4.09.2009 16:50:00 1354 0

TOKİ VE KAPALI SPOR SALONUNUN AÇILIŞI YAPILDI

“Zamanımızı üreterek geçirdik”

Festivalin 3. günü Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan 196 konut sahiplerine teslim edilirken, Kapalı Spor Salonu da gerçekleştirilen törenle hizmete girdi. Konutların anahtar teslim töreninde bir konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek, iktidardaki sürelerini millete hizmet ederek geçirdiklerini söyledi.

Darende’de yapımı tamamlanan 196 TOKİ konutu ve Kapalı Spor Salonu törenle hizmete girdi.

TOKİ tarafından yaptırılan 196 konutun teslim töreninde bir konuşma yapan Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, ilçenin konut ihtiyacını giderme anlamında yeni yapılan evlerin büyük bir ihtiyaca cevap vereceğini söyledi.

AK Parti Malatya Milletvekilleri Mücahit Fındıklı ve Öznur Çalık da Darende’nin her köşesinde yedi yıllık iktidarları boyunca çok işler yaptıklarını ve hizmetlerin devam edeceğini belirtti.

Millete hizmet ürettik

Başbakan Erdoğan’dan kucak dolusu selamlar getirdiğini bildiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek ise, Darende, ilçenin sorunları ve çözüm yollarıyla uzun süredir ilgilendiğini ancak ilk defa geldiğini söyledi. AK Partinin kurulduğu zaman halkın teveccüh göstereceğine inandıklarını ve verilen iktidar sorumluluğunu yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. İpek; “Milletimiz bu iktidar sorumluluğunu verdi Allah da bizi mahcup etmedi, emanet verilen bu kutsal görevi layıkıyla yerine getirmeye çalıştık. Cumhuriyet tarihinde bu güne kadar yapılmış hizmetlerin tamamı kadar çalışma yaptık. Biz zamanımızı milletimize hizmet üreterek geçirdik” dedi.

Konutların anahtarlarının teslim edilmesinden sonra birkaç ev gezildi.

Kapalı spor salonu açıldı

Daha sonra kapalı spor salonun açılışına geçildi. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından protokolde yer alanlar basket atışı yaptı. Ara sıra basketbol oynadığını bildiren Haluk İpek’in attığı toplar fileden geçti.

Salonun açılışı nedeniyle basketbol maçı gösterisi yapıldı.


Anahtar Kelimeler: