Kemal Özkan ve ekibi geldi

Kemal Özkan ve ekibi geldi

Kemal Özkan ve ekibi geldi
4.09.2009 16:44:00 1863 0

Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivali kapsamında ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları da Darendeli ünlü sünnet uzmanı Kemal Özkan ve ekibi tarafından sünnet edildi. 100’ü aşkın çocuk yapılan törenle erkekliğe ilk adımı atarken protokolde yer alan bazı isimler kirvelik yaptı.

Sünnet şöleninde bir konuşma yapan Kemal Özkan 1967 yılında başladığı sünnet işinde bugüne kadar 119 bin 300 kişiyi sünnet ettiğini bildirdi. Darende’de yıllardır yapılan ve gelenekselleşen şölenlere katılmaktan gurur duyduğunu belirten Özkan, görevini oğulları Murat ve Levent Özkan’ın yürüteceğini söyledi.

Cazibe merkezi olacak

Belediye Başkanı İsa Özkan da yaptığı konuşmada festivalin hemşehrilerin bir araya gelmesi ve memleket özleminin giderilmesine vesile olduğunu bildirdi. Özkan; “Yarım asrı geçen tarihiyle Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivali gurbettekilerin sılayla buluştuğu, memleket özleminin giderildiği ve herkesin bir arada bulunduğu bir zaman dilimidir. Bu etkinliklerle hemşehrilerimizi kaynaştırmak ve Darende’yi cazibe merkezi haline getirerek yatırım ve hizmetleriyle daha gelişmiş bir yer haline getirmeyi hedefliyoruz” dedi.


Anahtar Kelimeler: