Darendeden Söğüte gitti

Darendeden Söğüte gitti

Darendeden Söğüte gitti
4.09.2009 16:37:00 1855 0

Darende’de 4 yıl görev yapan ve çok sayıda projeyi ilçemize kazandıran Kaymakamımız Vural Karagül tayinin çıkmasıyla Bilecik’in Söğüt ilçesine uğurlandı. Vural Karagül’e ilk veda programı yapımına büyük katkı sağladığı Günpınar Şelalesi tesislerinde Belediye Başkanı İsa Özkan ve köy muhtarlarının katılımıyla yapıldı. İkram edilen yemeğin ardından bir konuşma yapan Kaymakam Vural Karagül, güzel çalışmalar kazandırdığı ilçeden gönül huzuruyla ayrıldığını bildirdi. Karagül, Darende’de görev yapmanın kendisine büyük tecrübeler kazandırdığını geriye dönüp baktığında da kalıcı eserleri Darende’ye sunmuş olmanın sevincini yaşadığını ifade etti.

Belediye Başkanı İsa Özkan da Kaymakam Vural Karagül’e ilçeye kazandırdığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Darendelilerin Vural Karagül adını güzel çalışmalar ve her biri ayrı bir değer olan eselerle anacağını kaydeden Başkan Özkan riskleri göze alarak çalışma yapan Kaymakam Beyi unutmayacaklarını söyledi.

Hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı İsa Özkan tarafından Vural Karagül’e plaket verildi. Darende Muhtarlar Birlik Başkanı Zeki Bozkurt’ta görev süresi içerisinde Kaymakam Karagül’ün bütün köylere çok güzel hizmetler kazandırdığını alt yapı alanında büyük çalışmalar gerçekleştirdiğini belirterek tüm muhtarlar adına teşekkür ederek bir plaket verdi.

Kaymakam Vural Karagül 3 Ağustos günü ilçeden ayrılarak yeni görev yerine gitti. Karagül’ü yolcu etmek üzere çok sayıda hemşehrimiz gelirken, herkesle vedalaşan eski Kaymakamımızın duygulandığı gözlendi.


Anahtar Kelimeler: