Karagül Darendeden ayrıldı

Karagül Darendeden ayrıldı

Karagül Darendeden ayrıldı
15.08.2009 19:01:00 1861 0

Darende’ye kalıcı eserlerin kazandırılmasını sağlayan genç, başarılı ve çalışkan Kaymakamımız Vural Karagül, Osmanlı İmparatorluğu’nun kurulduğu Bilecik’in Söğüt ilçesine atandı. 27 Temmuz 2009 günü Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylanarak Resmi Gazetede yayınlanıp yürürlüğe giren Kaymakamlar kararnamesi ile Söğüt’e atanan Karagül 4 yıllık görev süresinde önemli çalışma ve hizmetleri yürüttü.

Organize Sanayi, TOKİ, Tohma Kanyonu, Günpınar Şelalesi, Kapalı Spor Salonu, Ahmet Çokyaşar İlköğretim Okulu, anaokullar, köy okulları, ağaçlandırma çalışmaları, köylerin alt yapı hizmetleri, meslek edindirme projeleri, sosyal yardımlar gibi sayısız proje ve çalışmanın gerçekleşmesinde büyük emekleri olan Kaymakamımız Vural Karagül, geride güzel eserler ve hoş bir seda bırakarak Darende’den ayrılacak. Görev yaptığı süre içerisinde hemşehrilerimizle kurduğu güzel diyalogları ve 55. Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivali’nde ‘Güreş Ağası’ olarak Darendelilerle bütünleşen Vural Karagül gece gündüz demeden, yorulmak nedir bilmeden yürüttüğü, yapımına vesile olduğu hizmetler yaşadıkça hayırla anılacak.

Bu arada daha önceden Darende’de görev yapan Silifke Kaymakamı Ahmet Beyoğlu İzmir Balçova’ya, Çeşme Kaymakamı Nazmi Günlü de Manisa Turgutlu’ya atandı.


Anahtar Kelimeler: