Hanımlar halı yıkamaktan kurtuldu

Hanımlar halı yıkamaktan kurtuldu

Hanımlar halı yıkamaktan kurtuldu
15.08.2009 15:42:00 1530 0

İstanbul’da bir süre halı ve oto yıkama işi yapan hemşehrimiz Mehmet Büyüktepe Darende’ye dönerek Sunguroğlu Sanayi Sitesinde yeni açtığı işyerinde otomatik makinelerle halı yıkama hizmeti vermeye başladı.

 Fırçasız, süngersiz, cilalı, köpüklü oto yıkama hizmeti veren Mehmet Büyüktepe, Darende’ye yeni bir hizmet sektörünü de kazandırarak otomatik makinelerle halı yıkama işini başlattı.

Her türlü leke çıkarılıyor

Kirlenmiş ve üzerinde her türlü leke bulunan halıları adresinden alıp, yıkayarak bir gün sonra teslim ettiklerini bildiren Büyüktepe, özel ilaç ve makinelerle temizleme yaptıklarını kaydetti. Büyüktepe; “İşyerimizi arayıp evinde temizlenecek halılarının olduğunu bildiren vatandaşlarımızın adreslerinden teslim alıp, özel etiketle numaralandırıp kayıt yapıyoruz. Özel temizleme ilaçları kullanarak otomatik fırçalı makinelerimizle halıları tertemiz hale getirip, özel sıkma makinesi ile kurutup, bir süre güneşte havalandırdıktan sonra, parfümleyerek paket yapıyoruz. Bir gün süren işlemin ardından halıları teslim aldığımız adreslere servisimizle bırakıyoruz” dedi.

Halıların metrekaresini 2 TL’den temizlediklerini ifade eden Mehmet Büyüktepe ayrıca hazır yatakların temizliğini de yaptıklarını belirtti.

Darende’de yeni hizmete girmelerine rağmen temizlik yaptıkları halıların sahiplerinden memnuniyet telefonları aldıklarını sözlerine ekleyen Büyüktepe; “Temizlik yaptığımız halıların sahipleri özellikle hanımlar verdiğimiz hizmetten duyduğu memnuniyeti telefon açarak bildiriyor ve kendilerini çok zahmetli bir işten kurtardıkları için teşekkürlerini bildiriyorlar” dedi. Tel: 6152163

Anahtar Kelimeler: