Onları Hakka uğurladık

Onları Hakka uğurladık

Onları Hakka uğurladık
Vefatlar 15.08.2009 15:30:00 4370 0

Temmuz ayı içerisinde vefat eden hemşehrilerimiz...

 

Darende`nin Kılıçbağı Mahallesi`nden olup Osmaniye`nin Kadirli ilçesinde yaşayan Alaaddin Epik`in babası Kamil Epik (78) tedavi gördüğü Adana Başkent Hastanesinde 8 Temmuz 2009 günü vefat etmiş olup aynı gün Kadirli`de toprağa verilmiştir.

 

Darende’nin Günpınar Köyü’nden olup Adana’da akaryakıt ticareti yapan Köm oil’in sahibi Niyazi, Kamil ve İsmet Örnek’in kardeşleri Mehmet Örnek (57) yaylada kalmak amacıyla geldiği köyünde 10 Temmuz 2009 günü vefat etti.

 

Heyiketeği Mahallesinden merhum Berber H. Ahmet Sungur’un oğlu, merhum İsmet, merhum Arif, Osman, Mehmet Ali ve Yusuf Sungur’un kardeşleri Selçuk, Kübra ve Tuğba’nın babaları, eski Zengibar Güreş Ağası Mehmet, Ahmet ve Mahmut Sungur’un amcaları Kadir Sungur vefat etmiştir.

 

Yenice Beldesinden merhum Mustafa Gümüşsoy’un oğlu, Eren, İbrahim ve Mustafa’nın babası Lokman Gümüşsoy (48) bir süreden beri çektiği akciğer kanserine yenik düşerek 15 Temmuz günü Sivas’ta vefat etti.

 

Yazıköyden (Almancı) Mustafa Kayacı’nın eşi Fatma Kayacı (60) vefat etmiştir.

 

Hacılar Şeyhli Mahallesinden Bedriye Girgin, Kazım ve M Ali Ecevit’in kardeşi, Salih, Kemal ve Hasan Ecevit’in babaları Hacı Bekir Ecevit vefat etmiştir.

 

Yavuzlar Köyünden Mehmet İnce’nin oğlu İl Genel Meclis Üyesi Mehmet İnci’nin amcaoğlu Hacı ve Abuzer İnce’nin kardeşi, Beytullah İnce’nin babası Mustafa İnce (62) vefat etmiştir.

 

Ozan Köyü Muhtarı Ş. Hamit Özdemir’in ağabeyi Vahap Özdemir (67) vefat etmiştir.

 

Halife Şahin’in acılı günü

Darende’ye bağlı Ayvalı Beldesinin eski Belediye Başkanlarından Halife Şahin’in babası Cuma Şahin 25 Temmuz 2009 günü 97 yaşında vefat etti.

Bir süreden beri prostat kanseri nedeniyle rahatsız olan ve Malatya Turgut Özal Tıp Merkezi’nde tedavi görmekte olan Cuma Şahin sabaha karşı vefat etti.

Merhum Halil, Ahmet, Halife, Hüseyin ve Mustafa Şahin’in babası olan Cuma Şahin’in Ayvalı’ya getirilen cenazesi kılınan namazın ardından aile kabristanlığında toprağa verildi. Babasını kaybeden eski başkanın üzüntülü olduğu gözlenirken cenazeye çok sayıda vatandaş katıldı.

Halife Şahin çevresinde hayırseverliği ile tanınan, insanlara yardım etmeyi kendisine ilke edinen babasını kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını ancak doğan her faninin bu dünyadan göçeceğine olan inançla karşılaştıkları acıya sabrettiklerini söyledi. 

Ayvalı Belediye Başkanı Hamit Demir ve çok sayıda vatandaşın katıldığı cenazenin toprağa verilmesinden sonra aile üyelerine taziye verildi.


Anahtar Kelimeler: