Türkiye’nin en büyük çocuk marketini açtılar

Türkiye’nin en büyük çocuk marketini açtılar

Türkiye’nin en büyük çocuk marketini açtılar
Gündem 21.07.2009 09:03:00 3309 0

Türkiye’nin en büyük çocuk marketini Darendeliler açtı

Darendeli üç işadamı krize inat kendi alanında Türkiye`de eşi benzeri olmayan anne, bebek ve çocuk marketini hizmete açtı. 

Yeniköylüler Otomotiv’in sahipleri, Bekir Yıldırım, Celal Doğan ve Süleyman Yıldırım’ın çocukları tarafından, babalarının isimlerinin baş harflerini taşıyan BCS firması 4 bin metrekare kapalı alana sahip Türkiye’nin en büyük, anne, bebek ve çocuk marketini Malatya’da faaliyete geçirerek Darendeli müteşebbisler olarak örnek bir başarıya daha imza attı.

Malatya Otogarı civarında 19 Haziran günü hizmete giren Ciciland’ın açılışına Malatyalılar büyük ilgi gösterdi. Açılış kurdelesini AK Parti Milletvekili Öznur Çalık, Vali Halil İbrahim Daşöz ve Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve Darende Belediye Başkanı İsa Özkan birlikte kesti.

AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Darende Kaymakamı Vural Karagül, Valilik Yazı İşleri Müdürü Durmuş Doğan ve çok sayıda ismin katıldığı açılışa Darendeli hemşehrilerimiz de ilgi göstererek müteşebbis gençleri yalnız bırakmadı.

4 bin metrekare

Krizi avantaja çevirdiklerini söyleyen Ciciland Anne, Bebek ve Çocuk Marketi ortaklarından Gazi Yıldırım, krizin etkilerinin fazla olduğuna inanmadığını kaydetti. İlk olarak Malatya`da market açtıklarını belirten Yıldırım, ileriki günlerde Türkiye`nin değişik yerlerinde şube açacaklarını ifade etti. Yıldırım, "Toplam 4 bin metrekare olan marketimizde bir annenin hamilelik döneminden çocuğunu büyütene kadar ki süreçte lazım olan her şey marketimizde mevcuttur. Marketimizde 25 kişi çalışıyor." dedi.

Malatya Valisi H. İbrahim Daşöz de ticari alanlarda ciddi başarılara imza atan Darendelilerin Malatya’da büyük bir yatırımla hizmet sektöründe yer almaya devam etmelerinin alkışlanacak bir başarı olduğunu bildirdi.


Anahtar Kelimeler: