Nadir ve Feza birinci oldu

Nadir ve Feza birinci oldu

Nadir ve Feza birinci oldu
21.07.2009 08:58:00 2186 0

Darende’de Kaymakamlık ve Belediye tarafından ortaklaşa düzenlenen halı saha futbol turnuvası sona erdi. Bir ay süren, kurumlar ve esnaflar ligi olmak üzere iki kategoride düzenlenen turnuvalar tamamladı. Çok sayıda sporseverin ilgiyle takip ettiği maçlar sonunda kurumlar liginde Nadir İlköğretim Okulu birinci, Emniyet ikinci ve Sağlık Grup Başkanlığı üçüncü oldu. Esnaflar liginde Feza Sigorta birinci, Yeniceli Kamil Spor ikinci, Çelik Akü üçüncü oldu. Lig birincileri arasında yapılan süper kupa maçında ise kupayı Feza Sigorta aldı.

15 kurum ile 9 esnaf takımının 240 kişiyle yaptığı karşılaşmaları yerel yöneticiler başta olmak üzere, yediden yetmişe çok sayıda vatandaş takip etti.

8 Haziran günü düzenlenen kupa törenine de Kaymakam Vural Karagül, Belediye Başkanı İsa Özkan, Emniyet Müdürü Hüseyin Tanrıkulu ile kalabalık bir topluluk katıldı. Turnuvada derece alan takımların birincilerine eşofman takımı, ikincilere spor ayakkabısı, üçüncülere de tişört hediye edildi.

Darende Kaymakamı Vural Karagül, ilçede gelenekselleşen bir aktivite olan ve sportif hareketlilik sağlayan halı saha maçlarının vatandaşların büyük ilgisini çektiğini, top koşturanların da izleyicilerin de büyük bir heyecanla maçları takip ettiğini bildirdi.

Belediye Başkanı İsa Özkan da vatandaşların maçlar nedeniyle kahveye gitmekten kurtulduğunu ve halı sahadaki turnuvayı yediden yetmişe her kesimden vatandaşın izlediğini ifade etti.


Anahtar Kelimeler: