İstanbulda köyler arası futbol turnuvası

İstanbulda köyler arası futbol turnuvası

İstanbulda köyler arası futbol turnuvası
Gündem 21.07.2009 08:57:00 2994 0

İstanbul`daki Darende ve Çevre Köyleri Derneği`nin bu yıl 3`üncüsünü düzenlediği Köylerarası Futbol Turnuvası İstanbul Bağcılar Stadı`nda yapıldı, Ozan Köyü takımı şampiyon oldu.

Bu yıl 24 takımın katıldığı turnuvalar 1.5 ay sürdü. Oynanan eleme maçları sonunda Ilıca ve Ozan köylerinin takımları finale kaldı. Maçın normal süresi berabere sonuçlandı ve penaltı atışlarında 6-5 üstünlük sağlayan Ozan Köyü şampiyonluğu elde etti.

Ozan Köyü takımı, kupayı AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz`ün elinden alırken, sevinç ve coşkuları zirveye çıktı.

Final maçını izleyenler arasında Milletvekili Öz`ün yanı sıra, Darende Kaymakamı Vural Karagül, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, Polis Başmüfettişi Hasan Adak, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Alican Bozkurt, Bağcılar Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Metin Gökduman ile birçok vakıf, dernek temsilcisi ile işadamları ve Darendeliler vardı. Bayanlar da final maçına ilgi gösterdi.

Dernek Başkanı Hacı Ünver, yaptığı konuşmada gençleri kahve köşelerinden ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için bu tür etkinliklerin devam edeceğini söyleyerek tüm katılan takımlara teşekkür etti. Ünver, 11 Temmuz`da Darende Günerli-Barındır köyleri arasında bulunan Yıkılhan Yaylasında yapılacak pilav şenliğine tüm hemşehrilerini beklediklerini söyledi.

Final maçından önce ve devre arasında sanatçılar Malatyalı İbrahim, Mehmet Balaman, Sertaç Taçses, Bayram Poyraz, Orhan Mecit sahne alarak seyircileri coşturdu.


Anahtar Kelimeler: