Belediye Hamamı hizmete açıldı

Belediye Hamamı hizmete açıldı

Belediye Hamamı hizmete açıldı
21.07.2009 08:55:00 2238 0

Darende’de mülkiyeti belediyeye ait hamam iki girişimci tarafından kiralanarak hizmete açıldı. Darende Öğretmenevinin altında bulunan ve 15 yıl önce yapılmasına rağmen hiç kullanılmayan hamam düzenlenen, törenle hizmete açıldı.

Murat Avcı ve Mustafa Erim adlı işletmeciler hamamı faaliyete geçirerek vatandaşların hizmetine sunduklarını söyledi. Hamamın açılışına Darende Kaymakamı Vural Karagül, Belediye Başkanı İsa Özkan, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Halis Çalışgan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Belediye Başkanı İsa Özkan, ilçede vatandaşların hamam ve masaj hizmetlerinden yararlanacağı bir tesisin faaliyete geçmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  Özkan: “Belediyemiz tarafından yaptırılan ve bugüne kadar hiç kullanılmayan hamam geç de olsa vatandaşlarımızın hizmetine açılmıştır. Temizliği emreden bir dinin mensupları olarak milletçe hamam kültürüne sahibiz ve bugün ilçemizde de böylesi bir hizmetin açılmasından dolayı mutluyuz” dedi.

Hamamın hergün sabah 07.00 ile 24.00 saatleri arasında açık olacağını söyleyen işletmeci Murat Avcı, sauna ve masaj gibi hizmetleri olduğunu bildirdi.


Anahtar Kelimeler: