Milletvekilleri muhtarları dinledi

Milletvekilleri muhtarları dinledi

Milletvekilleri muhtarları dinledi
Gündem 4.06.2009 16:47:00 2088 0

AK Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık ve İhsan Koca, Darende’deki köy muhtarları ile bir araya gelerek sorunları dinledi.

Öznur Çalık ve İhsan Koca 2 Mayıs 2009 günü Darende’nin girişindeki İnce Memet Restaurantın bahçesinde köy muhtarlarıyla yemekli toplantıda bir araya geldi. Toplantıya Darende Kaymakamı Vural Karagül, Belediye Başkanı İsa Özkan, AK Parti İl Başkanı Mustafa Şahin, Darende AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Şimşek, belde belediye başkanları ve muhtarlar katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Belediye Başkanı İsa Özkan Milletvekillerinin destekleriyle Darende’ye güzel hizmetler kazandırıldığını ve Darende’nin seçimlerde üzerine düşeni yaptığını bildirdi.

Darende’ye değer verildi

Darende Kaymakamı Vural Karagül, görev yapan insanlar olarak herkesin hizmet sistemindeki dişlilerden birisi olduğunu ve eksik bir dişli olduğunda aksamalar yaşandığını söyledi. Kaymakam Karagül: “Sayın Milletvekillerimiz Darende’nin sorunlarının çözülmesinde her zaman yardımcı olmuşlardır, hizmet çarkında önemli görevleri yerine getirmişlerdir. Darende’nin hangi sorununda kendilerinden destek istesek hiçbir zaman reddedilmeden ellerinden geleni yapmışlardır. Bu, kendilerinin Darende’ye, insanlarımıza ne kadar değer verdiklerinin bir göstergesidir. Görev sürem içerisinde hizmetlere sağladıkları kolaylıklardan dolayı Darende adına kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

İcranın başındaki takdir edilir

AK Parti Malatya Milletvekili İhsan Koca da hizmetlerin yapılmasında elçi olarak milletimize karşı sorumluluklarını yerine getirdiklerini belirtip, Darende’ye güzel hizmetlerin kazandırıldığını kaydetti. Koca asıl hizmeti ve çalışmaları yapan, icranın başında olan Kaymakam Vural Karagül’e teşekkür edilmesi gerektiğini ifade etti.

158 Milyon TL’lik yatırım

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise Darende’nin her dönemde partilerine destek verdiğini ve tercihini iktidardan yana kullandığını söyledi. Çalık: “Milletvekilliği elçilik makamdır, biz, sizlerin adına hizmetlerin yerine gelmesini sağlamaya çalışıyoruz. Partimizin iktidarda olduğu dönemde Darende güzel hizmetler almıştır, bundan sonra da almaya devam edecektir. Darende için en fazla övünç duyduğumuz çalışmalardan birisi 158 Milyon TL’lik doğuyu batıya bağlayan Malatya-Darende karayolunun ihale edilmesi ve çalışmaların hızla ilerlemesidir. İnşallah önümüzdeki yıl bu çalışma tamamlandığında Darende daha fazla gelişecektir. Darende güzel hizmetlere sahip olurken gayretli çalışmalarla ilçeye adeta kendini adayan Kaymakamımızın desteğini görmüştür. Kendilerine hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Şimdi bir de tuttuğunu koparan bir belediye başkanınız oldu. Yıllardır Darende’ye ilçe başkanı olarak hizmet veren Sayın İsa Özkan Darende Belediye Başkanı seçildi ve ben inanıyorum ki, bugünden sonra ilçeye daha fazla hizmet gelecektir, biz ondan bu performansı bekliyoruz” diye konuştu.

Yeni seçilen ve yeniden göreve gelen muhtarları da tebrik eden Milletvekilleri tek tek sorunları dinleyerek not aldı.


Anahtar Kelimeler: