MHP Kongresi yapıldı

MHP Kongresi yapıldı

MHP Kongresi yapıldı
4.06.2009 16:23:00 2656 0

Milliyetçi Hareket Partisi Darende İlçe teşkilatı olağan kongresini yaparak yeni yönetimini belirledi.

Kongrede bir konuşma yapan İlçe Başkanı İbrahim Ateş, “MHP çatısı altında Türk siyasal tarihinin gurur ve minnetle hatırlayacağı 40 yılı aşkın bir süreyi şan, şerefle geride bıraktık” dedi.

Esnaf Kefalet Salonunda yapılan kongreye katılımın az olduğu dikkatlerden kaçmazken, tek liste ile gidilen seçimde yeni yönetim belirlendi. Kongrede bir konuşma yapan İbrahim Ateş, geride bıraktığımız Darende’de 5 adayla girilen yerel seçimlerde bin 675 oy ve yüzde 34’lük oran ile ikinci parti olarak kulvarda yer aldıklarını kaydetti.

Ateş konuşmasında; “Sevdalısı olduğumuz yüce Türk Milletinin asırlık Türk Milliyetçiliği düşüncesini bir siyasi yönetim tarzı haline getirebilmek için MHP çatısı altında Türk siyasal tarihinin gurur ve minnetle hatırlayacağı 40 yılı aşkın bir süreyi şan, şerefle geride bıraktık” dedi.

Ateş ayrıca 1999-2004 yılları arasında görev yapan merhum Belediye Başkanı Sıtkı Özinal’ı da rahmetle andıklarını kaydetti.

227 delegenin kayıtlı olduğu 115 oyun kullanıldığı kongrede seçilen yönetim kurulu şu şekilde; T. İbrahim Ateş (Başkan) Nazif Koray Nugu, Hüseyin Oflaz, İsmail Hakkı Söylemez, İsmet Meydan, Hamdi Doğan, Nuh Sandıkkaya, Hasan Uzun, Abdulkadir Köse, Veysel Karani Aytekin, Hulusi Tokgöz.


Anahtar Kelimeler: